AKHİSAR-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

AKHİSAR-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

ERTÜRK, ?MAÇ BİZİM KONTROLÜMÜZDE GEÇTİ?

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisarspor´a konuk oldu. Mücadele 1-0 Akhisarspor´un üstünlüğü ile son bulurken, mücadele sonrası konuşan Kayserispor Yardımcı Antrenör Hakan Ertürk, ?Maç bizim kontrolümüzde geçti´ dedi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçları geride kaldı. Akhisarspor´a konuk olan Kayserispor, sahadan 1-0´lık mağlubiyet ile ayrıldı. Karşılaşmada hakeme itirazları nedeniyle Teknik Direktör Şumi tribüne gönderildi.

Maçın ikinci yarısında hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle tribüne gönderilen Marius Sumudica´nın yerine basın toplantısına katılan Kayserispor Yardımcı Antrenörü Hakan Ertürk, şöyle dedi: ?Kupada ilk defa mağlup olduk. Kupanın bütün ayaklarında galip gelerek turları geçtik. Maçın başlarında tutuk başladık, ancak yine bu dakikalarda yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanmadık. Maç bizim kontrolümüzde geçti. Son dakikada verdiğimiz pozisyonda golü yedik. İçeride oynayacağımız maçta bunu telafi edeceğiz. Kayserispor olarak çok iyi yoldayız. İyi bir takımımız var, bunun da bizi hedefe götüreceğine inanıyoruz.?

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise şunları kaydetti: ?Kupanın bizim için önemli olduğunu söylemiştik. Çeyrek finale geldik, oradan yarı final ve final umudu yaşamak bizi heyecanlandırıyordu. Bugün buna layık şekilde maçın başından sonuna kadar oynadık. Ligin iyi takımlarından biri olan Kayserispor´a karşı çok üstün oynadık. Bir tane kornere attırdık, bir veya iki tane de pozisyon verdik. Bu oyun taraftarımızı ve bizi mutlu etti. Takımımız maçın başından sonuna kadar aynı şekilde iyi mücadele ettiler. Çok heyecanlı ve güzel bir maç oldu.?

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak