AKHİSAR MESAİSİ TAM GAZ

AKHİSAR MESAİSİ TAM GAZ

SARI-KIRMIZILI EKİP, TAKTİK ÇALIŞIYOR

Kayserispor´da, Akhisar mesaisi tam gaz devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor.
Spor Toto Süper Lig´in 32.hafta karşılaşmasında Akhisar Belediye´ye konuk olacak olan Kayserispor, bu hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 45 dakika sürdü.
Tek antrenman ile Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını devam ettiren sarı-kırmızılı ekip, antrenmanda ısınma, reaksiyon süratli, dar alan pas çalışması ve yarı saha çift kale çalışmaları yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Yakubu Ayegbeni düz koşu yaparken, Adnane Tighadouini fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladı.
Akhisar Belediye´yi yakın takibe alan ve oyuncularına maçlar izleten Teknik Direktör Hakan Kutlu, maçlar üzerinden oyuncularına uyarılarda bulunuyor. Antrenman öncesi futbolcuları ile toplantı yapan Kutlu şöyle dedi: ?Form grafiğimiz her geçen gün artıyor. Akhisar takımı, güçlü bir takım ancak bizlerde istediğimiz zaman neler yapabileceğimiz gördük. Beşiktaş´a mağlup olmamız normal sonuçta, onlar bu ligin lideri konumundalar. Bu maçı unutun ve Akhisar´a odaklanın. Bu maç bizim için final maçı olacak. Kazandığımız zaman ligde kalmamız garanti haline gelecek. Ben, sizlere güveniyorum. Sizlerde kendinize güvenin ve bu maçı kazanın.? (SPOR SERVİSİ)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti