AKHİSAR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR!

AKHİSAR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR!

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, ligin 20.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılar yarın özel uçakla İzmir’e gidecek.

Son Antalyaspor galibiyetiyle biraz olsun nefes almak isteyen, ancak alt sıralardaki takımların da kazanmasıyla hala ateş hattına yakın bulunan sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, ligin 20.haftasında deplasmanda konuk olacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ediyor.

KAFİLE, YARIN ÖZEL UÇAKLA İZMİR’E GİDECEK

Karpuzatan’da bulunan Kadir Has Tesisleri’nde günde yaptığı tek idmanla hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda moraller yerinde. Teknik Direktör Robert Prosinecki ise oyuncularını Akhisar maçına motive etmeye çalışıyor. Antalyaspor galibiyetinin çok önemli olduğunu ama Akhisar maçından 3 puan alamadıkları takdirde sıkıntıya gireceklerini bildiklerini ifade eden Hırvat teknik adam, “Akhisar ligin son sırasında ve şiddetle puana ihtiyacı var. Bu yüzden bizi yenmek isteyeceklerdir. Ama konum itibariyle biz de rahat değiliz. Kazanmamız gereken bir karşılaşma. Hazırlıklarımızı o doğrultuda ilerletiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız var ama kadro yapımız rotasyona uygun. Bu yüzden sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

Öte yandan sarı-kırmızılıların cuma günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçı için, yarın saat 15.00’te özel uçakla İzmir’e gideceği öğrenildi. (Haber: Ahmet ŞAN)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’