AKKIŞLA,

AKKIŞLA,

BÜYÜKKILIÇ´I BAĞRINA BASTI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükılıç, AK Parti İl Yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile birlikte Akkışla´da coşku ile karşılandı. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükılıç, ?Soğuk havaya rağmen bizleri bağrına basan Akkışlalı hemşerilerimize minnet duyuyor bu kalabalıkla durmak yok koşmaya devam diyoruz? dedi.

Büyükkılıç; ?Tüm ilçelerimizi dolaşmaya, vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bugün Akkışla´mıza bereket yağıyor. Akkışla´mızın gönlü ak, bu kadar soğuğa rağmen vatandaşlarımızın bizi yalnız bırakmaması Ak Partiye olan teveccühü gösteriyor. Biz kendilerini seviyor ve onlara minnet duyuyoruz teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar. Ay Yıldızlı Türk Bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize bağlı Cumhur Adaylarına sahip çıkıyorlar bağırlarına basıyorlar. Bun insanlarımıza ne yapsak az. Yıllarca bizlerin yanlarında yer alıyorlar. Hem vatan sevdalısı hem Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı. Böyle olunca da hiçbir sorun kalmıyor. Geriye bizim yüzümüzün gülümsemesi kalıyor oda bizim zaten olmazsa olmazımız. Temel şiarımız. Bizi burada yalnız bırakmayan değerli Milletvekilimiz İsmail Emrah Karayel, Milliyetçi Hareket Partisi Akkışla İlçe Başkanımız, hem Ak Parti İlçe Başkanımız Hayrullah Dündar kardeşimize hem Akkışla Belediye Başkan Adayımız Ayhan Aslan kardeşimize en önemlisi bizi burada bağırlarına basan Akkışla halkımıza minnet duyuyor teşekkür ediyoruz.? Dedi.

?BİR HESABIMIZ HİÇ OLMADI?

?Onların sorunlarını biliyoruz. Doğdukları yerde doymaları için elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu insanlarımızı sırtımızda taşıyacağız. Duymak yok koşmaya devam´ diyen Büyükkılıç şöyle konuştu:

?İnsanlara hizmet etmeyi ibadet bilen bir anlayışla, hiçbir makam ve mevki peşinde olmadan çalışmalarımıza devam ettik. Bizimle beraber arkadaşlarımızda aynı yolda aynı inançla yürüdüler. Hepsine teşekkür ediyorum.?

?İNSANLARA HİZMET ETMEYİ İBADET BİLDİK?

Başkan ve Başkan Adayı olarak ziyaretlerini sürdüren Büyükkılıç, konuşmalarına şöyle devam etti:

?Kayserimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza şimdiye kadar hizmet etmeye gayret ettik. Rabbim bizi ekibimizi hiçbir zaman darda bırakmadı. Ben demek doğru değil ama ?Yolda kalmadık´´. Elhamdülillah. İlahi mesaj var. Bildiklerinizle amel ederseniz rabbim bilmediklerinizi de öğretir. Biz bu inanç ve felsefe ile çalıştık. Örnek, futboldan hiç anlamazdım. Aldığım takımı Kayserispor olarak adını değiştirdik. Şu an takımımız oldu. İki gün öncede Fenerbahçe´yi yendi. Yüzümüzü güldürdü. İyi niyetli olmanız gerekir ben onu anlatmaya çalışıyoruz. Akkışla´mızı her yönü ile tanıyoruz. Mazeret üretmeyeceğiz. Hizmet üreteceğiz. Büyükşehir Belediyemizin tüm imkânlarını ilçemize sunacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın?

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç toplantı sonrası vatandaşların sorunlarını dinledi. Yeni nişanlanan çiftin nişan yüzüklerini taktı. Milliyetçi Hareket Partisi ve BBP si ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi