AKKIŞLA KADIN VE GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

AKKIŞLA KADIN VE GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

ÖZHASEKİ ?ANKARA´ NIN İMKANLARI BURALARA AKACAK?

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi Çevre  ve Şehircilik Bakanı  Mehmet  Özhaseki´nin de  iştirak ettiği törenle  hizmete  açıldı. Açılış törenine  katılarak  ilçe sakinlerine seslenen  Büyükşehir  Belediye  Başkanı  Mustafa  Çelik  iki yıl içinde  Akkışla ilçesine  yapılan  yatırımların  toplamının  18. 5 milyon lirayı  bulduğunu  vurgularken, Bakan  Özhaseki´de  bundan böyle  Ankara2nın imkanlarının da  buralara  akacağının  müjdesini  vererek ?Sizlerin  bizi Ankara´ya  boşuna göndermediğinizin farkındayız. Bu uğurda da  elimizden  gelen gayreti göstereceğiz? ifadesini kullandı?

Büyükşehir Belediyesi tarafından  Akkışla´ya yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.Açılış  törenine  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekilleri İsmail  Tamer ve  Hülya  Atçı Nergis,  AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı?                                                                            

Törenin açılış konuşmasını  gerçekleştiren  Akkışla Belediye  Başkanı  Ali Ergül  göreve geldiği günden bu yana geride kalan  2.5 yıllık sürede  yapılan hizmetlere dair bilgiler  verirken, Büyükşehir  Belediyesi´nin desteklerinin de altını  kalın çizgilerle  çizip  şükranlarını  sundu?.

Açılış töreninde  kürsüye gelerek  ilçe sakinlerine  ve  katılımcılara hitap eden  Büyükşehir  Belediye Başkanı  Mustafa  Çelik´de  sözlerine  Akkışla´yı ne kadar çok sevdiklerini  vurgulayarak başlayıp  ilçeye  bu güne kadar  Büyükşehir  Belediyesi´nin  katkıları   ile  yapılan yatırımların miktarının  18.5 milyon lirayı   vurguladı?                                                                                    

Akkışla  Kadın ve Gençlik Merkezi´nin  açılış töreninde  son olarak  kürsüye gelen   Çevre  - Şehircilik Bakanı ve  Kayseri  Milletvekili  Mehmet  Özhaseki´de  sözlerine ?Bütün Şehir Yasası´nın  önemine  vurgu yaparak başladı . Bakan Özhaseki  yerel seçimler öncesi bu yasanın faydalarını  anlatmaya çalışırken yasaya muhalefet eden   partilerin temsilcilerinin  o günlerde  ilçe sakinlerinin kafasını karıştırmak  adına  verdikleri  çabanın nasıl boşa gittiğini  ve  zamanın kendilerini  haklı çıkardığını hatırlatarak ? Bunları yaptığımız hizmetleri  sizlerin başına kakmak için söylemiyoruz. O günlere  bizleri  kötülemek adına türlü  yalanlara başvuranlar, bu gün  bu hizmetleri  gördükçe   kaçacak delik arıyorlar.  Hizmetler  bunlarla da sınırlı kalmayacak. Sizler bize güvendiniz Ankara´ya  gönderdiniz . Artık Ankara2nın imkanları da buralara  akacak?  değerlendirmesinde bulundu?.

Büyükşehir Belediyesi tarafından  Akkışla´ya yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi  konuşmaların ardından  törene  iştirak eden  katılımcılar  tarafından  kurdelası  kesilerek ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı

Kayseri Üniversitesi, işgücü piyasalarında ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim veriyor

Fikirlerin yatırıma dönüşeceği proje: '7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Geliştirme Merkezi'

Büyükşehir’in örnek projesi ‘Sırdaşın Olayım’ vatandaşların hizmetinde

Ramazan etkinliklerini 1,5 milyon kişi ziyaret etti