AKMESCİT BELDESİNDE AKP VE MHP DEN CHP YE KATILAN 40 KİŞİYE ROZETLERİ TAKILDI

AKMESCİT BELDESİNDE AKP VE MHP DEN CHP YE KATILAN 40 KİŞİYE ROZETLERİ TAKILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Bünyan Akmescit Belde örgütü açıldı. Açılışa CHP Kayseri il Başkanı Sadık Atila, Kocasinan İlçe Başkanı Abdullah Üçgül, Melikgazi İlçe Başkanı Şerafettin Koç, Bünyan İlçe Başkanı İbrahim Marzıoğlu il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Açılışta konuşan CHP Kayseri İl Başkanı Sadık Atila, “AKP belde kapatıyor, biz ise kapatacağı beldelerde İlçe örgütleri açıyoruz, açmaya da devam edeceğiz.” dedi. AK Parti hükümetinin yanlış politikaları yüzünden ilçe beldelerinin de kapatıldığını, belde halkının mağdur bırakıldığını belirten Atila, “Beldeniz kapatılırsa bir su açma-kapama gibi ufak bir işleminiz için bile 30 km uzaklıktaki KASKİ’ye gideceksiniz, size yazık değimli ?”diye sordu. Köylünün zaten borç batağı içinde olduğunu belirten Atila, “Hayvancılık ve çiftçilikle geçinen köylülerimiz daha da zor durumda bırakılarak beldeler yok edilmeye çalışılıyor, mahalleye dönüştürülüyor.” diye konuştu.
CHP Bünyan İlçe Başkanı İbrahim Marzıoğlu da yaptığı konuşmada AK Parti baskısının tüm Bünyan ilçe ve beldelerinde yaşandığını , AK Parti hükümetinin hizmet yerine baskı getirdiğini ileri sürdü. Marzıoğlu, “12 Haziran Seçimlerinde Akmescit beldemize hizmet adı altında bir kamyon taş döken zihniyet, milletvekilliği seçiminde oylarınızı AKP’ye verirseniz yollarınız yapılacak diye oy karşılığı hizmeti rüşvet olarak vermeye çalışmış. Akmescit beldemiz ve diğer Bünyan beldeleri de 9 yıldır hizmet alamamıştır.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Akmescit Belde Örgütünün açılışı yapıldı. CHP Akmescit Belde Örgütü açıldıktan sonra aralarında Akmescit Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu AK Parti ve MHP üyesi 40 kişi Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl başkanı Sadık Atila, partiye katılanlara parti rozetlerini takarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.


“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı