AK PARTİ´DE NÖBET SIRASI HÜLYA NERGİS´İN OLDU

AK PARTİ´DE NÖBET SIRASI HÜLYA NERGİS´İN OLDU

?AB ÜLKELERİNE VİZE UYGULAMASI HAZİRAN´DA KALKACAK?

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatınca hayata geçirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulaması kapsamında parti binasında nedya mensuplarının karşınsa çıkan ilimizin tek kadın milletvekili Hülya Atçı Nergis ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu? Vekil Nergis yaptığı hükümetin terörle mücadelede kararlı tutumu üzerine bölgenin teröristlerden temizlenmeye başlandığını vurgulayıp ?Gerekli düzenlemeler tamamlandıktan sonra Haziran ayında Avrupa Birliği ülkelerine vize uygulamasının kalkacak? müjdesini verdi?
İlimizin tek kadın milletvekili olan Ak Parti Milletvekili Hülya Atçı Nergis, ?Nöbetçi Vekil´ uygulaması kapsamında geldiği partisinin il başkanlığında medya mensuplarına ülke gündemini ve partisinin politikalarını değerlendirdi. Konuşmasında 7 Haziran seçimleri sonrası ülke genelinde ve özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi´nde terör olaylarının tırmandırıldığını hatırlatan Nergis hükumetin terörle mücadelede kararlı tutumu üzerine bölgenin teröristlerden temizlenmeye başlandığını kaydetti? Bölgeye sürekli heyetler halinde gittiklerini ve orada incelemeler de bulunduklarını kaydeden Nergis, teröristten temizlenen kentlerde hayatın normalleşmeye başladığını dile getirdi..
Geçtiğimiz günlerde İstanbul´da gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı 13. İslam Zirvesinde Müslüman ülkeler arasında bugüne kadar olmayan bir birlikteliğin ortaya konulduğuna dikkati çeken Nergis, bu birlikteliğin gelecek için umut verdiğini ve olumlu yansımalarının görüleceğini sözlerine ekledi.
Kadın Milletvekili Nergis sözlerinin sonunda AK Parti´nin seçim vaatlerinden biri olan vize muafiyeti konusunda ciddi gelişmeler olduğunu kaydederek Gerekli düzenlemeler tamamlandıktan sonra Haziran ayında Avrupa Birliği ülkelerine vize uygulamasının kalkacak? müjdesini verdi?
Vekil Nergis´le birlikte kameralar karşınsa geçen bir diğer isim AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, AK Parti´nin seçim öncesi verdiği vaatlerin tamamının gerekli yasal düzenlemeler yapıldıktan sonra hayata geçirildiği belirterek parti grubu olarak şimdi de yoğun bir şekilde yeni anayasa yapımı ile ilgili mecliste çalışmalar yapıldığının altını çizip şöyle konuştu? "Vatandaşlarımızın taleplerine cevap verebilecek, sivil yeni bir anayasa yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde de böyle bir çalışmamız oldu. Ama muhalefet partileri buna yanaşmadı. Muhalefet bu konuda samimiyetsiz bir tutum sergiliyor. Bu dönemde de yeni anayasa için komisyon oluşturuldu.CHP bu masadan kalktı. Biz tüm partilerle, toplumun bütün kesimlerinin mutakıp kalabileceği bir anayasa yapmak istiyoruz. Parti olarak söz konusu hiç bir şartımız yok.?
HABER: E.KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı