AK PARTİ NÖBETÇİ VEKİL TAMER,

AK PARTİ NÖBETÇİ VEKİL TAMER,

?MİLLİ MUTABAK İLE HAİNLERİN ÖNÜNÜ KESECEĞİZ?

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Nöbetçi Vekillik uygulaması kapsamında İl Teşkilatı´nda vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla buluşmadan önce tertiplenen basın toplantısı ile medya mensuplarına ülke ve ilimiz gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tamer Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında sağlanan milli mutabakatın önemine vurgu yaparak ?Bu mutabakat ile hainlerin önünü  kesip, onlara fırsat vermeden ülkenin geleceğini birlikte kuracağız? değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Nöbetçi Vekillik uygulaması kapsamında tertiplenen basın toplantısı ile medya mensuplarına ülke ve ilimiz gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu?  Nöbetçi vekil Tamer sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi  ile gerçekleştirilen milli mutabakatın önemine  işaret ederek  ?Türkiye2nin geleceği milli mutabakat ile  ortaya konulursa gerisi teferruattır. Bugüne kadar milliyetçi, vatansever, milletini düşünen, bayrak aşığı insanların milli zor zamanlarda menfaatler doğrultusunda aynı şemsiye altında toplanarak güç birliği yapması son derece önemlidir. Ve bugün yapılan budur. Bu mutabakata diğer vatansever partilerin iştiraki içinde de kapımız sonun kadar açıktır. Bu mutabakat il e hainlere fırsat vermeden ülkenin aydınlık geleceğini birlikte sağlayacağız? değerlendirmesinde bulundu?

Tamer sözlerinin devamında geçtiğimiz Perşembe günü başvuruları tamamlanan taşeron işçilerin kadroya geçişi ile ilgili süreç hakkında bilgiler verip, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın talimatı ile Kamu İktisadi Teşekküllerinde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçişi ile ilgili olarak da bir çalışma başlatıldığını  müjdeledi?

2018 yılı içinde ilimize yapılacak olan ve devam eden kamu yatırımları ile ilgili olarak da bilgi veren Nöbetçi Vekil Tamer geçtiğimiz Çarşamba günü Bakan Özhaseki´nin Ankara´da tertiplediği istişare toplantısında ilimize yapılacak kamu yatırımlarının masaya yatırılarak akıbetleri ile ile ilgili değerlendirmeler yapıldığını bu toplantıda  Yüksek Hızlı Tren için proje  çalışmalarının Şubat ayında tamamlanacağını ve Haziran ayı içinde ihale edilerek  3 yıl içinde  hayata geçirileceği yönünde  bilgilerin kesinleşitiğini, proje kapsamında  şehir dışına taşınması planlanan gar binasının da yeni bir proje ile  yeniden  inşa edilerek yerinde kalmasına  karar verildiğini  duyurdu?

Tamer basın toplantısının ardından ilimiz sakinlerinin sorunlarını dinleyip çözüm önerileri geliştimek üzere ikili görüşmeler gerçekleştirerek nöbetini noktladı?

HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı