AK PARTİ 6. OLAĞAN İL KONGRESİ GEÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ 6. OLAĞAN İL KONGRESİ GEÇEKLEŞTİRİLDİ

YILDIRIM : ?İNANIYORUM Kİ KAYSERİ 2019´DA DA BİZİMLE OLACAK?

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı´nın 6. Olağan Kongresini Başbakan Binali Yıldırm´ın da iştiraki ile gerçekleştirildi?  Malatya´dan ilmimize gelen ve doğruca kongrenin gerçekleştirildiği Kadir Has Spor Kompleksine geçen Başbakan Yıldırım salonun dışında kendisini bekleyen ilimiz sakinlerine seslenip,  daha sonrada salonu dolduran Ak Kadrolara hitap etti?   Başbakan Yıldırım ?23 hedeflerine doğru ilerlerken Kayserililerin çalışkanlığı en büyük güvencesidir. Kayserililer 15 Temmuz ?da hain darbecilere darbeyi vurdu. Kayseri ilk seçimlerde olduğu gibi 2019´da bizimle olacaktır? ifadelerini kullanarak övgü dolu sözlerle Kayseri´nin 17 yıllık Ak Parti iktidarındaki yerine ve önemine dikkat  çekti?

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı´nın 6. Olağan Kongresini Başbakan Binali Yıldırım´ın da iştiraki ile gerçekleştirildi?  Malatya´dan  ilmimize gelen  ve doğruca kongrenin  gerçekleştirildiği  Kadir Has  Spor Kompleksine  geçen  Başbakan  Yıldırım beraberindeki  Bakanlar  ve  Genel Merkez  Teşkilat mensupları   salonun dışında  kendilerini  bekleyen   Ak Parti Kayseri  teşkilatları, milletvekilleri ve ilimiz sakinleri tarafından karşıladılar?

Başbakan  Binali Yıldırım  salona girmezden önce  dışarıda kendisini  bekleyen  ilimiz sakinlerine  yönelik olarak gerçekleştirdiği  konuşmada  Kayserililere övgü dolu sözlerle hitap edip Kayserililerin desteği  ile moral buluklarını ifade edip ?23 hedeflerine doğru ilerlerken  Kayserililerin  çalışkanlığı en büyük güvencesidir. Kayserililer 15 Temmuz ?da  hain darbecilere  darbeyi  vurdu. Kayseri ilk seçimlerde olduğu  gibi 2019´da bizimle  olacaktır. Referandumda ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdikleri  % 70´i bulan  oy oranlarını artırarak devam ettireceğinize inanıyorum? ifadesini kullandı?

Başbakan  Yıldırım ve beraberindeki heyette yer alan Çevre ve Şehircilik  Bakanı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Sağlık  Bakanı Ahmet Demircan, Ulaştırma ? Denizcilik ve Haberleşme  Bakanı Ahmet Aslan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi  başta olmak üzere bütün konuk ve ev sahibi Ak Partililer  kongrenin  gerçekleştirdiği  Kadir Has Kapalı Spor Salonu´a geçtirler?   

Salona girişte coşku ile karşılanan Başbakan Yıldırım  ve konuk  heyet  Kayseri 6. İl Kongresi´nin startını verirken   kürüyse gelen  İl Başkanı Hüseyin  Cahit Özden kısa konuşmasında ?Bu kutlu dava hanım kardeşlerimizle  ve gençlerimizle  güçlenerek bugünlere geldi.2019 seçimlerinde de var gücümüz çalışarak büyük zaferlere  imza  atacağız? dedi?

Ak Parti Grup Başkanvekili  Mustafa Elitaş ve Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki´nin  selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelerek  salonu dolduran Ak Kadrolara seslenen  Başbakan  Yıldırım ?Helal kazancın şehri Kayseri ?ye selam olsun ? diyerek başladığı sözlerinde  yine Kayserilerin desteğine şükranlarını sunup, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´e selam  göndermeyi de ihmal etmedi?

Başbakan  Yıldırım sözlerinin  devamında Ak Parti´yi  ortadan kaldırmak için çaba gösterenlerin  Türkiye´nin geleceğine zarar vermeye çalıştıklarını vurgulayarak Ak Partiye kimsenin zarar  veremeyeceğini  vurgulayarak  ?Kimse Ak Parti´nin içine nifak sokamaz? diye konuştu?

Ak Parti İktidarından önce ülkenin  durumu ile bugün gelinen  durumu kıyaslayan  Başbakan  Yıldırım? Türkiye´yi dipten alıp  Erciyes  gibi  zirveye çıkardık. Biz sadece Mevla´nı önünde eğiliriz , çalışıp üretmeye devam ediyoruz.? Dedi  ve ekledi?

Ak Parti  İl Teşkilatı´nın 6. Olağan kongresi sonrası  mevcut başkan Hüseyin Cahit ÖZDEN güven  tazeleyerek başkanlık  koltuğunu  korurken, İl yönetiminde önemli ölçüde  gençleşme yaşanacağı nin sinyalleri gelirken;  Milliyetçi Hareket Parti  İl Başkanı  Baki Ersoy ve İl Yönetiminden  temsilcilerde 2019 seçimleri  için paydaş oldukları AK PARTİ´nin kongresine  iştirak ettiler?



Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar