AK PARTİ ADAY ADAYI AKMERMER:

AK PARTİ ADAY ADAYI  AKMERMER:

TÜRKİYE BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİ.”

HABERİ İZLE

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileri ile bir araya geldi.  7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin önündeki en büyük fırsat olduğunu  vurgulayan Akmermer  Yeni  ve güçlü Türkiye'yi oluşturacaksak, önümüzdeki çok önemli bir fırsat var. Yeni Anayasamızı bir önce  çıkarmalı ve başkanlık sistemine geçişi sağlamalıyız. Aksi takdirde, çürüyen ve bir türlü işleyemeyen  paslı çarkların arasında ezilmeye devam ederiz. Halkımız, yeni Türkiye'nin oluşturulması yolunda ki kutsal mücadelemize 7 Haziran'da AK Parti'ye  vereceği büyük destekle güç katacaktır” ifadesini kullandı….

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, aday listelerinin belirlenmesine kısa bir süre kala çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.  AK Parti il ve ilçe teşkilatlarını teker teker ziyaret eden  Ferhat Akmermer,   ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşlarla da bir araya gelerek görüş ve düşüncelerini aktarıyor.

AK Parti ve İl ve İlçe Teşkilatlarına yaptığı ziyaretleri tamamlayan Akmermer, önceki günde Kayseri'de ki basın kuruluşlarının temsilcilerini ayrı ayrı ziyaret etti. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Kayseri Şube Müdürü Mehmet Uğurlu'yu makamında ziyaret eden Akmermer, ziyaret turlarına TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu ile devam etti.

Türkiye'nin önünde 7 Haziran seçimleri gibi çok önemli bir fırsat bulunduğunu belirten Ferhat Akmermer,   yeni anayasa ile başkanlık sistemi gibi iki önemli konunun 7 Haziran seçim sonuçları ile çözüm bulacağına inandığını  vurgulayarak Türkiye'nin önünde 7 Haziran seçimleri gibi çok önemli bir fırsat var. Halkımız yeni ve güçlü Türkiye için sandık başına gidecek ve öyle inanıyorum ki, AK Parti'ye vereceği güçle ayağındaki bütün prangaları parçalayıp atacak, Türkiye'nin önündeki bütün engeller ortadan kalkacaktır.  Yeni Anayasamızı bir önce  çıkarmalı, başkanlık sistemine geçişi  mutlaka sağlamalıyız. Aksi takdirde, çürüyen ve bir türlü işleyemeyen bürokrasinin paslı çarkların arasında ezilmeye devam ederiz. Halkımız, yeni Türkiye'nin oluşturulması yolunda ki kutsal mücadelemize  7 Haziran'da AK Parti'ye  vereceği büyük destekle güç katacaktır” değerlendirmesinde bulundu…



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı