AK PARTİ ADAY ADAYLARI AKMERMER VE ÜNSAL

AK PARTİ ADAY ADAYLARI  AKMERMER  VE ÜNSAL

MAZLUM-DER KAYSERİ ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİLER

HABERİ İZLE

Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi sivil toplum kuruluşlarını ziyarete hız veren Ak Parti aday adayları  Ferhat  Akmermer ve Bülent Ünsal  MAZLUM- DER  Kayseri Şubesi'ne çıkarma yaptılar…

MAZLUM-DER Kayseri Şubesi'ni  ilk ziyaret eden aday adayı Ferhat AKMERMER odu. Beraberinde ki ekibi ile  birlikte MAZLUM-DER'e gelen AKMERMER'i Şube Başkanı Ahmet TAŞ, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler karşıladılar.                                                                   

AKMERMER, ziyarette yaptığı konuşmada MAZLUMDER'in Kayseri'de başarılı ve güzide bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, çalışmalarını yakından takip edip,  takdir ettiklerini vurgulayarak,  insan hakları alanındaki fedakâr çalışmalarında MAZLUMDER çalışanlarına başarılar diledi…  Akmermer  milletvekili seçilmesi halinde sivil toplum kuruluşlarını destekleyip onların yanında olacağını, her zaman milletin emrinde kolay ulaşılabilen bir milletvekili olacağını bildirerek ev sahipliği için Ahmet TAŞ v ekibine teşekkür etti.                                                       MAZLUM-DER Şube Başkanı Ahmet TAŞ'ta Ak Parti aday adayı Ferhat AKMERMER'in ziyaretinden memnun kaldıklarını, sivil toplum olarak topluma yakın, hizmetlerinde başarılı, kolay ulaşılabilen adayları mecliste görmekten memnun kalacaklarını bildirerek AKMERMER'e başarılar diledi.

MAZLUMDER'in 2. Aday adayı konuğu Ak Parti milletvekili aday adayı eczacı Bülent ÜNSAL oldu. Beraberindeki heyetle MAZLUM-DER'e ziyarette bulunan, burada Şube Başkanı Ahmet TAŞ, üyeler ve yöneticiler tarafından karşılanan Bülent ÜNSAL'la MAZLUMDER üyeleri arasında adaylık, seçimler ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kendisinin de bir iş adamı, meslek erbabı ve sivil toplum kuruluşu mensubu olduğunu belirten  ÜNSAL, MAZLUM-DER'in toplumun vicdanı olma yolunda, insan hakları alanında yaptığı hizmetleri yakınen takip edip takdir ettiğini, gelecek hizmetlerinde başarılar dilediğini, milletvekili olması halinde sivil toplumun desteklenmesi için her türlü çabayı göstereceğini, çalışmalarında devamlı sivil toplumla irtibat halinde olacağını belirtti…          

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet TAŞ, sivil hayatın içinden gelen başarılı temsilcileri vekil olarak mecliste görmekten memnun olacaklarını belirterek Bülent ÜNSAL' a çalışmalarında başarılar dilediğini bildirdi.            



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı