AK PARTİ ADAYLARINA GÖRKEMLİ TANITIM

AK PARTİ ADAYLARINA GÖRKEMLİ TANITIM

9-0 ALACAĞIZ”

AK Parti Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir törenle tanıtıldı. Coşkulu törene Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes için yaptırdığı klip ve konuşmalarda vurgulanan 7 Haziran hedefi damga vurdu. Yekte” türküsüyle başlayan gecede, Yekte Anam Yekte, 9 Vekil Bizde” yorumları yapıldı.

AK Parti Milletvekili Adaylarının tanıtıldığı geceye büyük ilgi gösterildi. Toplumun tüm kesimlerinin katıldığı coşkulu gecede Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlatmış olduğu Yekte” türküsü eşliğindeki Erciyes klibi büyük beğeni topladı.

Tanıtım gecesini AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden açtı. Yeni Türkiye, Yeni Kayseri için işte Adaylarımız” diyerek geceyi açan Özden, katılımcılara teşekkür etti. İl başkanı Özden'in konuşmasının ardından 9'uncu sıradan başlayarak tüm adaylarla ilgili birer klip yayınlandı ve ardından adaylar birer konuşma yaptı.

9-0 ALACAĞIZ”

AK Parti Adaylarından sahneye ilk davet edilen Aydın Kalkan oldu. AK Parti'nin başta 4+4+4 olmak üzere eğitim politikaları üzerinde duran Kalkan 7 Haziran seçimlerinde 9 milletvekilliğini kazanacaklarına inancını dile getirdi.

LAF DEĞİL HİZMET ÜRETTİK”

 

Geçmişte hizmet eden AK Parti milletvekillerini tek tek anarak konuşmasına başlayan Milletvekili Adayı Avşar Aslan da, bayrağı devralarak geçmişte yapılan başarılı hizmetleri devam ettireceklerini söyledi. Aslan, AK Parti'nin laf değil hizmet ürettiğini kaydetti.  

MECLİSİN EN DEVAMLI MİLLETVEKİLİ”

Kayseri Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmail Tamer de konuşmasında 24. Dönem milletvekilliği süresince meclisin en devamlı milletvekili olduğunu, bunun yanı sıra hafta sonları her zaman Kayseri'ye gelerek ilçe ilçe, köy köy gezerek çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

AK PARTİ'NİN KUMAŞINI MİLLETİMİZ DOKUDU”

AK Parti Milletvekili Adayı Halil Ergen ise kuruluşundan beri AK Parti'nin içinde olduğunu vurgulayarak bu partinin kumaşının millet tarafından dokunduğunu belirtti. Gece gündüz çalışmaya alışık olduklarını söyleyen Ergen, insanların sadece gözlerine değil gönüllerine de hitap edeceklerini kaydetti.    

 

YILMADAN VE YORULMADAN ÇALIŞACAĞIM”

AK Parti Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış da konuşmasına azim ve kararlılıkla yılmadan ve yorulmadan çalışacağına söz vererek başladı. Çalış, 7 Haziran seçimlerinin 2023 hedeflerine ulaşmada önemli bir viraj olduğuna dikkat çekti.

 

KAYSERİ'Yİ BİR İLİM MERKEZİ YAPALIM”

AK Parti Milletvekili Adayı Kemal Tekden ise dünya mazlumlarının güçlü bir şekilde sesi olmak için Kayseri'yi ilim merkezi yapmamız gerektiğini söyledi. Tekden, Yeni Türkiye için Diriliş nesli kurmaya geldiklerini kaydetti.

 

HEDEFİMİZ 9 MİLLETVEKİLLİĞİ”

Kayseri Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yaşar Karayel ise Kayseri'ye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Seçimlerde hedeflerinin 9 milletvekilliği olduğunu vurgulayan Karayel, Kayseri'nin Ankara'da güçlü temsili için bu seçimlerin çok önemli olduğunu ifade etti.

 

AK PARTİ'NİN TEMELİ ERDEMLİLER HAREKETİ”

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Doğan da konuşmasında AK Parti'nin temel hareket noktasının Erdemliler Hareketi olduğunu söyledi. Bu hareketin Peygamberimiz dönemine dayandığını ifade eden Doğan, bu hareketin içinde onur ve gururla çalışacaklarını kaydetti.

 

ÖZHASEKİ 21 YIL ÖNCEKİ SÖZÜNÜ TEKRARLADI

Kayseri seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde kürsüye gelen Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ise 21 sene gece gündüz hizmet ettiklerini söyledi. Adaletten ayrılmadan, kötülerle savaşarak Kayseri'yi model şehir haline getirdiklerini ifade eden Özhaseki, bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Muhalefetin sürekli laf ürettiğine de dikkat çeken Mehmet Özhaseki, muhalefete şöyle seslendi: Şehir için ne yapacaksınız? Kayseri'ye ne kazandırmak istiyorsunuz? Kayseri'nin hangi işini takip edeceksiniz? Bir projeniz var mı sizin? Bu şehre vereceği hiçbir şeyi olmayanlar başkalarını kötüleyerek bugünlere geldiler. Onlara tavsiyemiz, kendilerini millete sevdirsinler ve yapacaklarını söylesinler. Bu millet için düşündükleri iyi bir şey varsa onu paylaşsınlar. İftira ederek bir yere varmak mümkün değil. Biz milletimizi seviyoruz. Sevgimizi de hamaset yaparak, nutuk atarak değil, çalışarak ve gece gündüz didinerek gösteriyoruz.” 21 sene önce belediyelerde verdiği sözü yine verdiklerini belirten Özhaseki, Çalışacağız, gayret edeceğiz ve halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

 

AK Parti Milletvekili adaylarının tanıtıldığı gecede Gurup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da birer konuşma yaparak, AK Parti'nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri vurguladılar. Elitaş, yeni dönemde sloganlarının Yeni Türkiye, Yeni Güç” olduğunu belirtirken, Bakan Yıldız 7 Haziran seçimlerine giderken beddua seanslarının, 17 ve 25 Aralık operasyonunun, Gezi'deki ihanet odaklarının unutulmamasını istedi.    



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı