AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN`DEN

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN`DEN

MHP İL BAŞKANINA CEVAP

POLEMİK DEĞİL PROJE ÜRETİN”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, MHP İl Başkanının partilerine ve milletvekili adaylarına yönelik hakaretamiz sözlerinden dolayı bir siyasetçi olarak çok üzüldüğünü belirtti. MHP İl Başkanının üslubu ve yaklaşımının Kayseri'ye asla bir yarar sağlamayacağını dile getiren Özden, Siyasette bu tür çirkin bir üslup belki sahibine yakışır; ama Kayseri'ye fayda sağlamaz. MHP ve diğer partileri sürekli polemik değil proje üretmeye davet ediyorum” dedi.

SİZ PROBLEM BİZ ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, partisinin milletvekili adayları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nde yapmış oldukları toplantıya MHP İl Başkanı'nın çirkin bir yaklaşım göstermesine anlam veremediğini söyledi. Özden şöyle konuştu: Biz Kayseri'de seçim dönemini Kayseri'nin sorunları ve bu sorunlara getireceğimiz çözümlerle geçireceğiz. Biz seçim dönemini Kayseri için yeni projeler üreterek ve bu projeleri halkımıza anlatarak geçireceğiz. Kayseri için proje üretmenin yolu öncelikle ihtiyaçların tespitinden geçer. Kayseri'nin sorunlarını en iyi bilen kurumların başında da Büyükşehir Belediyesi vardır. Büyükşehir Belediyesi en ücra mahallesine kadar Kayseri'deki tüm sorunları tespit etmiş ve bunların çözümü için gayret göstermektedir. Hal böyle iken, Kayseri'nin sorunlarına her yönüyle vakıf olmak isteyen, hizmete talip AK Parti Adaylarının Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından bilgi almasından doğal ne olabilir. Hiçbir insan bunu anlayamayacak kadar cahil ve buradan bir polemik üretecek kadar aciz olamaz. İyi anlaşılması için bir kez daha söylüyorum. Büyükşehir Belediyesi'nde yapmış olduğumuz toplantıda milletvekili adaylarımız Kayseri'nin sorunları ile ilgili belediye bürokratlarından bilgi almıştır. Buradan polemik üretmeyi alışkanlık haline getiren siyasilere sesleniyorum. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Kayseri'nin sorunlarını tespit eden tüm kurumlara gitsinler ve detaylı bilgiler alsınlar. Şehrin ihtiyacı olan projeleri takip etmek için hizmete aday olan herkesin yapması gereken bir şeydir bu. Tabi hakikaten hizmete taliplerse. Kayseri'yi gerçekten seviyorsanız polemik üzerinden değil projeler üzerinden seçim kampanyanızı yürütün.”

MHP İKTİDARI DÖNEMİNDE KCETAŞ'A EL KONULMAK İSTENDİ”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi'nden istifa etmemesiyle ilgili polemiklere de cevap veren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, MHP İl Başkanı'nın Elektrik Şirketinde Hülle Yapmışlar” şeklindeki sözlerini tam anlamıyla bilgisizlik olarak değerlendirdi. Özden şöyle devam etti: 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanununun çıkmasıyla birlikte Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi'nin 22.09.2012 tarih 367 Nolu Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararla Yönetim Kurulu Üyeleri istifa etmiş 22.09.2012 tarihinde gerçek kişi olarak yönetim kurulu üyeliklerine atanmışlardır. MHP İl Başkanı'nın dediği gibi sadece Mehmet Özhaseki gerçek kişi olmamıştır. Zaten böyle bir şey mümkün de değildir. Kayseri ve Civardı Elektrik Türk Anonim Şirketi'nin 11.03.2014 tarihli genel kuruluyla da şirket yönetim kuruluna seçilen yedi kişi gerçek kişi olarak seçilmiştir. Bu bir kanuni zorunluluktur. Bu denli basit bir konu dahi anlaşılamıyorsa ve Hülle Yapmışlar” gibi sözler kullanılıyorsa bu sözü sarf edenlerin ciddi sorunları var demektir. Ayrıca KCETAŞ Sayın Mehmet Özhaseki döneminde adeta sıfır değerden alınarak Türkiye'nin en önemli dağıtım şirketi haline gelmiştir. MHP'nin de ortak olduğu iktidar döneminde el konulmak istenen şirketi bu durumdan kurtararak Kayseri'nin malı haline getiren Sayın Özhaseki'ye bu şirket üzerinden yüklenilmesi manidardır.”

MHP İL BAŞKANININ GÖZÜ, KULAĞI, DİLİ MÜHÜRLÜ MÜ?”

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Kayseri'ye hizmet yapmadığını söyleyen MHP İl Başkanı'na vefakar Kayseri halkının asla pirim vermeyeceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Özden, MHP İl Başkanı, Sayın Mehmet Özhaseki'nin hizmetleri yok demiş. Başını kaldırıp baksa Erciyes Projesi'ni görür. Caddelere çıksa Raylı Sistemi görür. Kayserispor'u sevse stadı görür. Çocuklarını dışarı çıkarsa birbirinden güzel parkları, Harikalar Diyarı'nı görür.  Gözün var; ama hizmetleri görmüyorsun, kulağın var; ama yapılanlardan haberdar değilsin, dilin var; ama gerçekleri söylemiyorsun. Senin gözün, kulağın, dilin gerçeğe karşı mühürlü mü?” diye konuştu. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı