AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI YAŞAR KARAYEL

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI YAŞAR KARAYEL

"CHP VE MHP, AK PARTİ`NİN TOZUNA BİLE YETİŞEMEZ"

AK Parti Kayseri 3. Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, Kocasinan ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen, Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.
İl binasında düzenlenen toplantıya, Yaşar Karayel`in yanı sıra, İL Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayı Aydın kalkan, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe yönetim kururlu üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Diğer danışma toplantılarından farklı bir formatta yapılan, Mayıs Ayı Kocasinan İlçe Danışma Meclisi Toplantısında, teşkilat mensuplarının talep ve önerileri dinlendi. Teşkilat mensuplarının taleplerinin dinlenmesinin ardından konuşan, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, " CHP ve MHP`nin boş vaatler peşinde koştuğuna bakmayın. Bunlar, AK Parti`nin tozuna bile yetişemez" dedi.
AK Parti`nin bir dava partisi olduğuna da değinen, Karayel, şunları söyledi:
"Adımız ne kadar AK Parti olsa da, biz bir dava partisiyiz. İnancımız ve imanımızın gereği memleket sevdalısı insanlar olarak, hep birlikte yükü omuzluyoruz. AK Parti, Türkiye`nin her tarafında birinci parti. CHP ve MHP`nin 42 ilde ortalama oylarına topsanız, yüzde 5 oy çıkmaz. Her şeyden önce, Türkiye partisi değiller. Onun için adamlar vaat ediyor. Adamlar, AK parti`yi yıkabilmek için cenneti bile vaat edebilir. Onların ne vaat ettikleri değil, bizim ne yaptığımız önemli. CHP ve MHP`nin Sivas`tan öteye gittikleri falan yok. En güçlü oldukları illerde bile gülünecek haldeler. Her kes maaşlara zam ve ikramiye vaadi yapmaya devam etsin. Ortada bir gerçek var. Türkiye bütçesine baktığımız zaman 8.5 milyon emeklimiz var. Maaşı 1100 liranın üzerinde olanlara, her hangi bir katkı vermedik. Eskiden 4 çalışanımız 2 emekliye bakıyordu, şimdi 2 çalışanımız 4 emekliye bakıyor. Eğer dengeler bir kere bozulursa, Türkiye yeniden Çiller ve Demirel dönemine gider. Hani 2 anahtar sallayıp, bir ev, bir araba diyorlardı ya. Ne oldu? İkisi de perişan oldu. 40 yaşında emekli edip, süper emeklilik diyorlardı. Ne oldu? Hatırlayın o günleri. Bizler yaptığımız işin doğru olduğuna inanıyoruz. Doğru bildiğimiz işleri yapmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak, hiç bir zaman yalan yanlış konuları seçim yatırımı olarak görmedik. Doğru olanı yapmaya devam ediyoruz. Bizim için önemli olan, kimin ne dediği değil, bizim ne yaptığımız. Bizler, AK Parti Kayseri İl ve ilçe teşkilatları olarak, gereğini yapıyoruz. Vaat ettiğimiz değil, yaptığımız işler var. Hangi ilçeye, hangi köye gittiysek, el emeğimiz, alın terimiz var. Yolu, suyu, parkesi olmayan hiç bir köyümüz yok. Köylerde internetimiz çekmiyor, cep telefonumuz ara sıra çekiyor gibi konularla karşılaşıyoruz. Artık iş buralara kadar gelmiş. AK Parti çıtayı çok yükseltti. O boş vaatlerde bulunanlar, AK Parti`nin tozuna bile yetişemezler. Bizim, Kayseri`de hedefimiz 9-0. Bizler, bu hedefimize ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı