AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DOĞAN

AK PARTİ  MİLLETVEKİLİ ADAYI  DOĞAN

BU SEÇİM ÜLKEMİZİN İSTİKRARI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçim'e adım  adım yaklaşırken  vekil adayları da  seçmene yönelik ikna turlarını sıklaştırdılar…  AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ahmet Doğan'da  Reşadiye Mahallesini ve Genç  Müsiad  Derneği'ni ziyaret  ederek  destek istedi…

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ahmet Doğan'da  seçim  çalışmaları kapsamında  ilk olarak çocukluğunun geçtiği Talas ilçesi Reşadiye mahallesine gitti…  Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Reşadiye mahalle esnafını ziyaret eden Ahmet Doğan, baba ocağında sevgiyle karşılandı.

Talas'ın Kepez ilçesine geçen Ahmet Doğan, TUBİTAk destekli  Kepez Ortaokulu öğrencilerin 4006 Bilim Fuarını gezerek  geleceğin bilim adamı  genç  mucitlerin  projelerini   yakından inceleyip önerilerde bulundu….

7 Haziran genel şeçimlerinin ülke istikrarı ve huzuru için önem taşıdığını vurgulayarak  altını kalın çizgilerle çizen   Doğan hemşehrilerine yönelik olarak  yaptığı  değerlendirmede  Mücadeleci bir dönemden geçiyoruz. Ülkedeki istikrarın devam etmesi için sandıkta doğru oy kullanmalıyız” ifadesini  kullandı…

Ak Parti  Kayseri  2. Sıra Vekil  adayı  Ahmet Doğan, akşam saatlerinde  de  Genç MÜSİAD üyerini ziyaret ederek sohbet etti. Genç Müsiad  Başkanı  Musab Ergüneş tarafından  karşılanıp ağırlanan Doğan  iş dünyasının  genç temsilcilerine  AK Parti hükümetinin ekonomi politikalarının  dünya  devletleri tarafında dikkatle izlendiğini vurgulayarak  şunları kaydetti… AK Parti hükümeti ülkede ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan çok yenilik getirdi. İstirarlı çalışmalarla ülke ileriye gidecektir. Vesayet ile yönetilmeyecek bir ülkeyiz. Haziran seçimleri sonunda, İsrailli mi? Yoksa Fillistinli müslümanın yüzümü gülecek. Önemli olan bizim için iyi düşünen insanalrın yüzünü güldürmeliyiz. İstikrar için seçimlerimizi iyi yapmalıyız”



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı