AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ERGEN:

AK PARTİ  MİLLETVEKİLİ  ADAYI  ERGEN:

KAYSERİ DE ARTIK HER ŞEY YETİŞECEK”

Ak Parti Kayseri Milletvekilli Adayı Halil Ergen Ulusal Kırmızı Et Konseyi üyeleriyle bir araya geldi. Ergen Düzenlenen toplantıda vatandaşlara Pınarbaşı, Bünyan, Akkışla, Sarıoğlan ve Develi'de artık kapalı devre sulama alanları ile her şeyin yetişeceği ekolojiye sahip bölgeler olacağının müjdesini verdi.

Ak Parti Kayseri Milletvekilli Adayı Halil Ergen Özel bir restoranda Ulusal Kırmızı Et Konseyi üyeleri ile yemekli toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Halil Ergen'in yanı sıra Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı ve Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ulusal Kırımızı Et Konseyi Başkanı Mustafa Bılıkçı da katıldı.

Toplantıda konuşan Ergen, Tarım sektörü içinde hayvancılığın kendine özel bir yeri olduğunu belirtti. Ergen, Bitkisel üretimden daha fazla katma değer sağlıyor, Yıl boyunca düzenli iş ve sürekli artan bir İstihdam sağlıyor, Olağanüstü durumlar dışında düzenli gelir sağlıyor ve asgari belirsizliğin olduğu bir tarım sektörüdür. Çiftçimizin gelirini arttırmak, insanımızın daha iyi beslenmesini sağlamak için bu sektörün gelişmesi elzemdir.” şeklinde konuştu.

Ergen  sözlerinin devamında  Ülkemizde hayvansal protein tüketimi gelişmiş ülkelerle mukayese edildiğinde çok geri kalındığını belirtti. İnsanoğlunun beslenmesin de hayvancılığın önemi tartışılmazdır. Yıllık et tüketimi;  ABD'de 110 kg.” AB ülkelerinde 88 kg.” Ülkemizde 40 kg.”  olduğunu söyleyen Ergen, Hayvansal protein, sağlıklı ve iyi nesiller yetiştirmek için beslenmede Hayati Öneme” sahiptir. Özellikle genç neslin beyin ve beden gelişimi açısından son derece öneme haizdir. Bu nedenle, bu ihtiyacı karşılaması için Bakanlığımızın desteğine rağmen açık kapatılamamıştır. Artık bilinçli toplum olarak sizlere çok büyük görevler düşmektedir. Birbirini destekleyen işletmelerin çoğalması halinde bu açık kapatılacaktır. İfadeleri kullandı.

Pınarbaşı, Bünyan, Akkışla, Sarıoğlan ve Develi artık kapalı devre sulama alanları ile her şeyin yetişeceği ekolojiye sahip bölgeler olacağının müjdesini veren ergen İnşallah bundan sonra sizler gibi tüm müteşebbislerimizin desteği ile üretilecek ürünlerimizin işleneceği yeni ve yeterli tarımsal sanayi tesislerinin kurulması ile tüm alanların canlanacağına inancım tamdır. Bu sayede istihdam ve katma değerin artacağı ve açığın kapatılacağı şüphesizdir”  sözleri ile konuşmasını   noktaladı…. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı