AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ

İFTİRA EDENLER DEĞİL, HİZMET EDENLER HATIRLANIR”

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Hacılar'da yapılan Kültür Merkezi'nin açılışına katıldı. Siyasetin hizmet için yapıldığını ve ancak hizmet edenlerin hatırlandığını ifade eden Özhaseki, iftira ve gıybet edenlerin ise unutulup gideceğini  vurgulayarak  Haseki gitti” diyerek belediye başkanlığı seçimlerine yönelik hesabı olan muhalefete de seslenen Özhaseki, Ben birinci yarıyı bitirdim, Mustafa Çelik Başkan ikinci yarıya başladı. 21 sene daha var” diye konuştu.

Hacılar Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Merkezi'nin açılışına AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Vali Vekili Mehmet Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Milletvekili Adayı Kemal Tekden, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Peygamberimizin bir hadisinden hareketle insanın sevdiğini söylemesi gerektiğini vurgulayarak Büyükşehir Eski ve Yeni Belediye Başkanları Mehmet Özhaseki ve Mustafa Çelik'i çok sevdiklerini söyledi. Ekici Büyükşehir'in yatırımları ile ilçenin ufkunun değişeceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında kültüre Özhaseki Başkan ile birlikte büyük önem verilmeye başlandığını dile getirdi ve yatırımların devam edeceğinin altını çizdi…

Daha sonra Hacılar Belediye Başkanı Ekici Kültür Merkezi'nde emeği geçenlere çiçek takdim etti.

Ardından bir konuşma yapan ve konuşmasına Doğan Ekici'nin de hatırlattığı hadisi dile getirerek başlayan Mehmet Özhaseki, Biz de Hacılar'ı ve Hacılar insanını seviyoruz.  Hacılarlı bir taraftan kazanır, bir taraftan da hayır işler” dedi.

Hacılar'da yapılacak işleri birebir takip ettiğini, yatırımların yanı sıra dönüşüm projelerinin de planlandığını belirten Özhaseki, konuşmasında muhalefete de dikkat çekici bir mesaj verdi. Haseki gitti” diyerek sevinenlerin olduğunu ve bir sonraki dönem için belediye başkanlığı seçimleri için hesap yapılmaya başlandığını hatırlatan Özhaseki muhalefetin bu hesabına karşılık şunları söyledi: Benim 21 yıllık dönemim birinci yarıydı. Mustafa Çelik Başkan ikinci yarıya başladı. Daha 21 sene daha var.”

Konuşmasının sonunda siyasetin ancak hizmet için yapılabileceğini dile getiren Mehmet Özhaseki, Bu şehirde sadece hizmet edenler hatırlanır. İftira edenler, yalan söyleyenler, gıybet edenleri çocukları bile hatırlamaz” diye konuştu.    

SESLİ KESİT

Konuşmaların ardından Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Özhaseki ve beraberindekiler açılışın ardından kültür merkezini gezdiler. 450 kişilik konferans ve tiyatro salonu, 200 kişilik kütüphanesi, fitnes salonu, sergi salonu gibi bölümlerin yer aldığı Kültür Merkezi'nde açılışın ilk günü İş Adamı Saffet Arslan'ın tespih koleksiyonu da sergilendi.  



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı