AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ:

AK PARTİ  MİLLETVEKİLİ  ADAYI  ÖZHASEKİ:

KILIÇDAROĞLU BENDEN ÖZÜR DİLEYECEK”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, CHP ve MHP'ye yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinden özür dileyeceğini, aksi takdirde hakkını helal etmeyeceğini ifade eden Özhaseki, MHP'nin de seçim dönemindeki tek projesinin Haseki Aday Olamaz Projesi” olduğunu ve bu projenin Yüksek Seçim Kurulu  kararıyla yüzlerine çarpıldığını kaydetti.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, bir yerel televizyonun  programına  konuk oldu... Programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iftiraları ve sonrasındaki sürecin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu'nun yaptığı hatayı anladığını söyledi. Özhaseki şöyle konuştu: O bir hata yaptı. Hata yaptığını da çok iyi biliyor. Çok da pişman oldu. Şu anda Kayseri, Mehmet Özhaseki ve sucuk lafını duymak dahi istemiyor. En son tazminattan 8 bin küsur lira daha aldım. Genel Sekreter Yardımcımız da davayı kazandı ve ödeme emrini gönderdi. 10 gün içinde ödeme yapılmayınca Kılıçdaroğlu'nun maaşına haciz geldi. Kılıçdaroğlu'nun avukatı ‘Yok öyle bir şey parayı yatırdık' diye beyanat veriyor. Haciz gönderilen tarih de belli, onların parayı yatırdığı tarih de. Haciz haberi Türkiye'de gündem olunca anında gündemden düşsün diye ödeme yaptılar. Niğde'de bu konuyu Kılıçdaroğlu'na sorunca ‘Yok öyle bir şey” demiş. Anında inkar etmiş. Şimdi o parayı da tuttuk bir kenarda. Yakında bir dava daha geliyor. O parayı da alıp bir kenarda tutacağım. Eğer Kemal Beyi Ankara'da gördüğümde özür dilemezse meclisin bahçesinde mangal yakıp sucuk dağıtacağım. Çaresi yok, kesinlikle benden özür dileyecek. Başka türlü hakkımı helal etmiyorum. Kendisini gördüğümde ‘Ne zaman helallik isteyeceksin, ne zaman özür dileyeceksin' diye de soracağım. Özür dileyecektir.”                                                                                     

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, seçim döneminde MHP'den kendisine yönelik yapılan açıklamalarla ilgili soruları da cevaplandırdı. MHP'nin 2.5 aydır en büyük projesinin Haseki Başkan Aday Olamaz” projesi olduğunu belirten Mehmet Özhaseki, sözlerini  şöyle sürdürdü…  Önce İl Seçim Kuruluna, sonra Yüksek Seçim Kuruluna itiraz ettiler. Bu arada öyle ağdalı bildiriler verdiler ki. Bu bildirilere de Hz. Ömer'in adaletini belirterek başlıyorlar. Hz. Ömer'in adaleti başımızın üstüne de, sizinle Hz. Ömer'in ne alakası var. Kendinize bir bakın önce. O bildiriyi yazan, okutan, gaz veren, etrafınızdaki adamlara bir bakın. Hz Ömer nere, siz nere. Ben hepinizin evvelinizi bilmez miyim? İbrik alıp Hz. Ömer'in eline su dökmek isteseniz, Hz. Ömer suyunu döktürmez ve kovar sizi. O ağdalı bildirileri verdikleri için bu ağır sözleri söylüyorum. Nihayetinde Yüksek Seçim Kurulu oy birliği ile itirazı geri çevirdi. Bu kez de yine ahlaksızca ‘YSK'yı da bağladınız' diye açıklama yaptılar. Bir kuruş orada harcayanın Allah belasını versin.”                                      

 Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi'nde yönetim kurulu başkanı olarak bulunması nedeniyle MHP'den gelen açıklamalara da değinen Mehmet Özhaseki, Elektrik şirketinin sıfır olan değerini bu noktaya getirdim. Kayseri'ye 500-600 trilyon liralık değer bıraktım. Bunu bir kenara bırakıp, Elektrik Şirketinin suyunu içiyor, çayını içiyor diye savcılığa dilekçe veriyorsunuz. İnsan utanır biraz. Her kapıyı çalsam bir bardak su verirler bana. Biraz insaflı olun. 2.5 ay boyunca bununla yatıp, bununla kalktılar. Elbette bunun neticesinde bu lafları hak ediyorlar. 2.5 ay boyunca Kayseri için geliştirebildikleri tek proje Haseki aday olamaz projesiydi. Başka da Kayseri için bir şey demediler” diye konuştu.                



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı