AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ

AK PARTİ  MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ

ÖMRÜM HİZMET ETMEKLE GEÇTİ”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Develi Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri'ne katıldı. Develililerin büyük ilgisiyle karşılanan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada Kayseri'nin nasıl modern bir şehir haline geldiğini anlattı. Dünkü Kayseri ile bugünkü Kayseri arasında dağlar kadar fark olduğunu vurgulayan Özhaseki, Ömrüm hizmet etmekle geçti” değerlendirmesinde bulundu…

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Develi girişinde kalabalık bir konvoyla ve büyük bir ilgiyle karşılandı.

Develi Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri'ne Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Halil Ergen, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Develi Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın konuşmasının ardından Develi seninle gurur duyuyor” sloganları altında kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, ömrünün hizmet etmekle ve Kayseri'nin sorunlarını çözmekle geçtiğini  vurguladu…

Dünkü Kayseri ile bugünkü Kayseri arasında dağlar kadar fark olduğunu ifade eden Özhaseki, sözleirni şöyle sürdürdü… Kayseri'de altyapı sorunu kalmadı. Üst yapıda Allah'a çok şükür çok güzel işler yapıldı. 8 tane işgalli parktan 850-900 parka ulaştık. 1-2 bin tane yol varken, 4-5 bin tane yol ve cadde yapıldı. Bu hizmetlerin yanı sıra prestij projeleri hayata geçirdik. Hiçbir belediye başkanının altına girmek istemediği ve korktuğu işleri Allah'a hamdolsun biz çok rahat bir şekilde yaptık. Kimse stadyum yapmaya cesaret edemedi; ama biz Türkiye'nin en güzel stadyumunu yaptık. Kızılırmak binlerce yıldır akar ve herkes bakardı; ama oraya kocaman bir baraj yaptık. Erciyes Dağı'na devlet projesi gibi bir proje olan kayak merkezini yaptık”

Kayseri'ye bu yatırımlar gibi yüzlerce yatırımı kazandırdıklarını vurgulayan Özhaseki, Kayseri'nin daha modern bir şehir olması için ömrünün çalışmakla geçtiğini kaydetti.  

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki'nin  iştirak ettiği bir diğer etkinlik de Tomarza ilçesinde gerçekleşti…  Tomarza'da Anneler Günü nedeniyle düzenlenen programa katılarak  Dünya'da kadın haklarının ilk kez nübüvvetin ilk yıllarında verildiğini ifade eden Mehmet Özhaseki, herkesin bu konuda Hz. Peygamberi örnek alması gerektiğinin altını çizdi…      Tomarza Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü programına Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve çok sayıda davetli katıldı. Salonda büyük ilgi gören Mehmet Özhaseki, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.    

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de kadın hakları savunucusu gözüken batıda 100 sene öncesine kadar ‘Kadının ruhu var mı' tartışmalarının yaşandığını söyledi. Kadının hakkının nübüvvetin ilk yıllarında verildiğini vurgulayan Özhaseki  şunları kaydetti… Hz. Peygamberimiz hem sözleri hem de yaşantısıyla kadınlar konusunda örnek olmuştur. İlk kez kadınlarla erkeklerin eşit olduğunu söylemiştir. Kızların diri diri gömüldüğü cahiliye döneminde Peygamberimizin bu sözleri devrim gibidir. Biz de Onun ümmeti olmak için çırpınıyoruz. Bizim de eşlerimize Onun gibi davranmamız lazım”

7 Haziran seçimlerinde güçlü bir şekilde destek verilmesini de isteyen Mehmet Özhaseki, Kayseri ile ilgili projeleri AK Parti'den başka yapacak partinin olmadığını  belirterek  Diğer partilerin adayları aylardır geziyor; ama Kayseri'ye şu hizmeti yapacağız diyen yok” şeklinde konuştu. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı