AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ:

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ:

HİZMET EDENİN YANINDA OLUN”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Cuma namazını Cırgalan Mahallesi'nde kılarak namaz sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Cırgılan Mahallesi'nin Pilav Gününe iştirak eden Özhaseki, 7 Haziran seçimlerinde herkesin hizmet edenden yana tavır koymasını istedi.
Cuma namazı sonrası cemaatle sohbet eden ve Hayırlı Cumalar” dileyen AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Cırgalan Mahallesi Muhtarlığı önündeki Pilav Gününe katıldı. Özhaseki vatandaşlara bulgur pilavı dağıttı.
Pilav Gününe Özhaseki'nin yanı sıra Milletvekili Adayları Yaşar Karayel ve Aydın Kalkan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, konuşmasına İstanbul'un fethinin yıldönümünü kutlayarak başladı. 7 Haziran seçimlerinde hizmet edenden yana tavır alınmasını isteyen Özhaseki, Gün bugün, devran bu devran. Hizmet edenden yana tavır konulması gerekir. Kim hizmet ediyorsa, kim doğru adamsa arkasında durmak lazım. Kim söz verip de yapmıyorsa onun da üstünü çizmek lazım” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden de bahseden Mehmet Özhaseki, Bıraktığım gün belediyenin kasasında 100 trilyon lira para vardı. 500 trilyonluk da mal varlığı bıraktım. Bunun yanında dağlar kadar da iş yaptık. Kayseri'de altyapı da bitti, üst yapı da bitti. Devasa projelere de imza attık” diye konuştu.
Konuşmasının ardından Cırgalan Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Mehmet Özhaseki, talep eden vatandaşları da kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı