AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ÖZHASEKİ:

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ÖZHASEKİ:

?BİZLER İNŞALLAH TEKRARDAN TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞIZ?

   AK Parti Melikgazi ilçe Başkanlığının Eylül ayı ilçe danışma toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ?Bizler inşallah tekrardan tek başına iktidar olacağız? dedi.
Melikgazi Belediyesi konferans salonunda düzenlenen AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı Eylül ayı ilçe danışma toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Kemal Tekden, Ahmet Doğan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi ilçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve AK Parti üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?İnanıyorum ki dayanışmamız bereket getirecektir. Bizim dayanışmamız başka yerlere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da örnek olacaktır. Bir liste açıklandı. Hepimizin dayanışma içerisinde çalışması lazım. Listemizde olmamasına rağmen buradaki davetimize katılan Kemal Tekden ve Ahmet Doğan´a teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki dayanışma içerisinde el ele bu çalışmaları sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti küsme yeri değil. O açıdan bundan sonra daha fazla çalışacağız. İnanıyorum ki cenabı Allah sizin gücünüze güç katacaktır. Türkiye´mize dünya insanlığının ihtiyacı var? diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden ise, ?Cenabı Allah bizleri yoldan ayırmasın. Türkiye çok sıkıntılı bir dönem geçiyor. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntılar güzelliklere dönüşür. AK Partinin güçlü yılları 1 Kasım´dan sonra yeniden yerine gelir inşallah. Bizler sizlerle birlikte bir mücadele verdik. Bu mücadelede bize çok büyük desteğiniz oldu. Bundan dolayı hepinize şükranlarımı arz ediyorum? dedi.
1 Kasımda yapılacak seçimde listede olmadığını belirten Tekden, ?3 ay gibi kısa bir meclis tecrübemiz oldu. Benim açımdan çok büyük bir tecrübe. Yeni listeler açıklandı. Bizim listede olmadığımızı gördük. Yeni arkadaşlara başarılar diliyorum. Bizler makam ve mevki için mücadele etmedik. Biz davamız için mücadele verdik. Bu ülke bütün Müslüman aleminin gözdesi bir ülke. Bu ülkenin daha güçlü olması lazım. Bu ülkede bir sene önceki gücü yakalamak için AK Partinin tek başına iktidar olması lazım. Hayatım boyunca davam için yaşadım. Bir yitik hazinen peşindeyim. Onun uğrunda ölmeye hazırım. Bu yitik hazine tarihinden ilham alan ve geleceğe ufuk saçan bizim imanlı gençliğimiz. İşte bundan sonra ömrümün her anını bu yitik hazineyi bulmak için geçireceğime söz veriyorum? şeklinde konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan da, ?Zor bir dönemden geçiyoruz. Kritik bir seçiminde arifesindeyiz. Ülkemizin tarihine baktığımızda Türkiye ne zaman kendi başına dik dursa bugün başımıza gelenlerin benzerlerini tarihte yaşadık ve bugün de yaşıyoruz. Bizler AK Parti mensupları olarak biz sadece bir erdemliler hareketinin mensubuyuz. Bunun gereği neyse yapacağız dedik ve bugün de yapıyoruz. Bu seçimler 7 Haziran´dan da önemli. 1 Kasım´da inşallah ikinci yarı başlıyor olacak. Bizim 1 Kasım´daki seçimlerde yer alıp almamamızın hiçbir önemi yok. Bu dönemde üzerimize ne düşerse çalışmaya hazır olduğumuzu hepinizin önünde açıkça ifade ediyorum. Hepimizin amacı bu davanın neferi olmak? ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, ?Hepinizin bildiği gibi 7 Haziran seçimlerinde bir sonuç çıktı. Kimse bu sonucu sevmedi. Biz kendi içimizde oturduk, özeleştiriler yaptık ?niye yüzde 41´i´ aldık dedik. Şuanda aklınıza gelebilecek sorun varsa onlar dile getirildi. Genel merkez tespitlerini yaptı. Haritasını belirledi ve bu harita ile inşallah yola çıkacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha rahat edeceğimiz gün gelecek? diye konuştu.
Özhaseki ayrıca, ?Türkiye zor bir ülke. Bugün geldiğimiz noktada geçmişte yaptıklarımızla övünebiliriz. Bizler inançlı insanlarız. Onun için buralardayız. Bize düşen çok önemli görevler var. Bizler inşallah tekrardan tek başına iktidar olacağız. Burada hepimize iş düşüyor. Dünyanın dört bir tarafında sıkıntıların olduğu bir dönemde bu ülkenin ayağa kalkmasını istiyorsak birlik halinde zaferle 1 Kasım seçimlerinden çıkmamız gerekiyor. Biz Kayseri olarak hazırız. İnşallah Kayseri olarak verdiğimiz emanet oyları geri alacağız. Rabbim bizi mahcup etmesin? şeklinde konuştu.

GENÇLERDEN "HEDEF" İSTEDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Genç KAYMEK tarafından düzenlenen programda gençlerden kendilerine bir hedef belirlemelerini ve o hedefe doğru yürümelerini istedi. Başkan Çelik, öğretmenlerin de gençlerin iyi yetişmeleri için her türlü gayreti göstereceklerine inandığını söyledi.
Genç KAYMEK´te yeni dönemin başlangıcı nedeniyle TOKİ tesislerinde düzenlenen törende Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik önemli mesajlar verdi. Törenin açış konuşmasını yapan BEF Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu KAYMEK ve Genç KAYMEK´in çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Sadece Kayseri´deki gençlere eğitim öğretim desteği vermekle kalmadıklarını, ilimizdeki Suriyeli gençlere yönelik Türkçe eğitimi verdiklerini de belirten Tuzcuoğlu, yeni projeleri konusunda da bilgiler aktardı. Destekleri nedeniyle Başkan Mustafa Çelik´e teşekkür eden Tuzcuoğlu, "Bize sağladığınız motivasyondan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yıl itibarıyla eğitim öğretim desteği verdiğimiz gençlerin sayısını 6 binlere çıkaracağız" dedi.
Genç KAYMEK´te aldıkları destekle üniversite ve liseleri kazanan yüzlerce öğrenci adına bir konuşma yapan Ayşe Altındağ da duydukları minnettarlığı dile getirerek Genç KAYMEK sayesinde geleceğe sağlam adımlarla yürüyebileceklerini söyledi. Altındağ, güzel ve huzurlu yolculukta kendilerini destekleyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.
"EĞİTİM HERKESİN GÖREVİ"
Başkan Mustafa Çelik de sözlerine ülkemizde yaşanan olumsuzlukların önlenmesi için tıpkı önleyici hekimlik gibi önleyici tedbirler almak gerektiğini ve gençlere verilecek iyi eğitimin de önleyici tedbirlerin en önemlisi olduğunu söyledi. Başkan Çelik şöyle konuştu: "Gençlerimizin dinine diyanetine bağlı, hak ve adalet ölçülerinde, ahlaklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak biz yöneticilerin görevi. Bu milli eğitimin görevi gibi gözükse de bizim de görevimiz. Bütçelerimiz, imkanlarımız belli. Hangi daireden gelirse gelsin bir proje teklifi geldiğinde her zaman bir fren oluyor ve o projenin bütçesini incelemeye alıyoruz. Ancak KAYMEK´lerin taleplerini reddetmiyorum. Aksine yeni projeler üretmelerini istiyorum. Bugüne kadar birçok konuda teşekkür aldık; ama en çok bu gençlerimizin velilerinden aldığımız teşekkür bizleri memnun etti. İnşallah bundan sonra da bu gayret ve desteğimiz devam edecek."
Gençlerden kendilerine bir hedef koymalarını ve bu hedefe doğru ilerlemelerini isteyen Başkan Mustafa Çelik, "Toplum içine çıkınca ben kimdenim diyen değil, benden olan gelsin diyen lider özellikli çocuklar olarak yetişin. Mutlaka kendinize bir hedef koyun ve o hedefe doğru gidin" dedi.
ÖĞRETMENLERDEN AZAMİ GAYRET İSTEDİ
Konuşmasında öğretmenlere de seslenen ve gençlerin yetişmesinde öğretmenlerden azami gayret isteyen Başkan Çelik, "Gençleri öyle iyi işleyeceksiniz ki önemli mevkilere gelecekler. Onları iyi işlemek sizin elinizde. Kamil odur ki bıraka bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. Bu gençler de sizlerin eseri olacak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından tüm öğrenciler adına Başkan Mustafa Çelik´e çiçek sunuldu. Başkan Çelik de 2014-2015 eğitim öğretim döneminde üniversite ve liseyi kazanan yüzlerce öğrenci adına bazı öğrenciler ile bu başarının elde edilmesinde katkısı olan öğretmenlere hediyeler verdi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı