AKREDİTASYON DENETİMİ

AKREDİTASYON DENETİMİ

KASKİ Laboratuvarları 3. Gözetim Akreditasyon Denetimini başarıyla tamamladıKayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) laboratuvarlarının 3. Gözetim Akreditasyon Denetiminden de başarı ile geçtiği bildirildi.

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, yaptığı açıklamada, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından 2008 yılında akredite olan KASKİ Çevre Analizleri Laboratuvarının, 12 Ocak 2012 tarihinde 3. Gözetim Akreditasyon Denetiminden de başarı ile geçtiğini belirtti.

      Denetçiler tarafından KASKİ laboratuvarlarının kalite yönetim sistemi ve teknik yeterliliğinin bir kez daha teyit edildiğini ifade eden Batukan, ''KASKİ laboratuvarları, TÜRKAK Baş Denetçisi Sami Öztürk ile teknik uzman, Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Kılıç tarafından denetlendi. Denetçiler bir gün boyunca laboratuvarımızda incelemelerde bulunmalarının ardından kalite sistemimiz ve teknik yeterliliğimiz açısından uygunluğumuzu başarılı buldular. Laboratuvarlarımız denetçiler tarafından oldukça beğenildi'' dedi.

      Batukan, laboratuvarların her yıl bir önceki yıla göre gerek sistem uygunluğu gerekse teknik açıdan geliştiğini kaydederek, şöyle devam etti:

      ''Atıksu ve içme suyu analizlerini gerçekleştiren laboratuvarlarımızın genel kurul kararı ile Laboratuvarlar Şube Müdürlüğü adı altında toplanmasının ardından geçirilen ilk akreditasyon denetimini de başarı ile tamamladık. Laboratuvarımız analiz sonuçlarının uluslararası alanlarda kabul gördükten sonra Orta Anadolu'nun en çok tercih edilen laboratuvarlarından biri oldu. Şehrimizden gelen taleplerin yanında çevre illerden de çok fazla talep alıyoruz ve bu talepleri karşılıyoruz.''

      Böylesine başarılı bir laboratuvar sistemine sahip olmanın motivasyonlarını artırdığını belirten Batukan, kurum olarak Kayseri halkına sağlıklı, bol ve kaliteli su sağlamak için çalıştıklarını sözlerine ekledi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı