AKREDİTASYON SİSTEMİ 9.DÖNEM SERTİFİKA TÖRENİ

AKREDİTASYON SİSTEMİ 9.DÖNEM SERTİFİKA TÖRENİ

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Kendi arsamız üzerinde Kayseri’ye yakışır bir şekilde güzel bir oda binası yapmaya gayret gösteriyoruz. Onu yaptıktan sonra üyelerimize daha iyi hizmet vermenin zeminini hazırlamı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri törende hazır bulundu. Törende TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz ve üyelere 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifikası ve plaket takdim etti.
Belgenin maddi olarak çok fazla değeri olmadığını ama manevi değerinin daha fazla olduğunu belirten Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası olarak yeni, altı aylık bir yönetimiz. Geçmiş olduğumuz bu kontrollerde Kayseri Ticaret Odası başarı ile geçti. Bu sertifikayı almayı halk etti. Biz daha çok çalışmak suretiyle daha yukarılarda olmak istiyoruz. Kayseri Ticaret Odasını 365 oda içerisinde en yukarıda görmek istiyoruz. Şuanda odamızda Kalite Yönetim Sistemine geçme üzerine çalışmalarımız son surat devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde odamızı, odalar içerisinde iyi bir odan haline getirmeye hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin hedefi olduğu gibi Kayseri’nin de hedefinin olduğunu söyleyen Hiçyılmaz, şunları kaydetti:
“Bu hedeflere ulaşabilmek için arkadaşlarımla beraber tüm Kayseri Ticaret Odası camiası olarak bu gayreti gösteriyoruz. Bu başarıyı elde edip Kayseri Ticaret Odasını hak ettiği yere getirmeye çalışacağız.”
Kayseri’ye yakışır bir şekilde güzel bir Oda binası yapmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Hiçyılmaz, “Odamızı üyelere daha iyi hizmet verebilir hale getirmeye çalışıyoruz. Kalite Yönetim Sistemini yenilerken bir taraftan da fiziki şartlarımızı yenilemeye çalışıyoruz. Maalesef Kayseri Ticaret Odası 70 küsur yıldır eski binasında hizmet vermeye çalışan bir bina. Kalitenin bir bütün olarak anlaşılması gerekir. Bu kaliteyi sağlayabilmek için odamızı yeni bir yere taşımaya çalışıyoruz. Önce kira olarak gideceğiz. Kendi arsamız üzerinde Kayseri’ye yakışır bir şekilde güzel bir oda binası yapmaya gayret gösteriyoruz. Onu yaptıktan sonra üyelerimize daha iyi hizmet vermenin zeminini hazırlamış olacağız. Üyelerimize hizmet vereceğiz onları yönlendireceğiz, Türkiye ekonomisinin daha iyi yönlendirilmesi bakımından önerilerimiz sunmaya çalışacağız. Bütün bunları yaparken Yönetim Kurulu arkadaşlarım, Meclisimiz, Meclis Divanlık Başkanımız çok gayret gösteriyor” dedi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”