AKŞEMSEDDİN CAMİİ CEMAATİ´NDEN

AKŞEMSEDDİN CAMİİ CEMAATİ´NDEN

ŞANLI ORDUMUZA DUALARLA DESTEK

Kocasinan İlçesi Turgut Reis Mahallesi´nde yer alan  Akşemseddin Camii cemaati Fırat´ın Doğusunu terörden temizlemek için Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan ?Barış Pınarı Operasyonu´nda görev yapan Mehmetçiklerimizin başarısı için Kur´an- Kerim  okuyup, dua ettiler. Haber ekibimiz aracılığı ile iyi niyet temennilerini  dile getiren Akşemseddin Camii Kuran Kursu Derneği Başkanı Ali Dulda?Barış Pınarı Harekâtına destek ve şehit düşen askerlerimiz için bir program düzenledik. Askerlerimizin sağ salim vatanımıza dönmesi için dualar edeceğiz. Allah vatanımızı, milletimizi korusun? ifadesini kullandı?

Kocasinan İlçesi Turgut Reis Mahallesi´nde yer alan  Akşemseddin Camii cemaati Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Barış Pınarı Operasyonu´nda görev yapan askerler için Kuran okuyup, dua ettiler. Öğle namazından önce toplanan camii cemaati Fırat´ın doğusunda düzenlenen Barış Pınarı Harekatındaki Mehmetçiklerimiz için hayır duasında bulunarak destek verdiler.

Kur´an tilaveti ve Mehmetiklerimizin başarısı için gerçekleştirilen dualar sonrası haber ekibimize değerlendirmede  bulunan Akşemseddin Camii Kuran Kursu Derneği Başkanı Ali Dulda, ?Akşemseddin Camii Kuran Kursu Derneği olarak bugün Barış Pınarı Harekâtına destek ve şehit düşen askerlerimiz için bir program düzenledik. Hayır, duası edeceğiz, şehitlerimize kuran okuyacağız, askerlerimizin sağ salim vatanımıza dönmesi için dualar edeceğiz. Allah vatanımızı, milletimizi korusun. Allah devletimize zeval vermesin. Bizler onlara buradan dua ederek desteklerimizi vereceğiz inşallah. Allah dualarımızı kabul eylesin.? şeklinde konuştu?

Kuran Kerim ve duaların ardından camii cemaatine ve çevre sakinlerine  lokum ikramında bulunuldu.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret