AKŞENER: ?KAYSERİ´Yİ

AKŞENER: ?KAYSERİ´Yİ

MİLANO YAPACAĞIZ?

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları kapsamında miting için geldiği ilimizde vatandaşlara seslendi. Hükümetin ekonomi politikalarını eleştiren Akşener Kayseri nüfusunun yüzde 25´i yoksulluk sınırının altında zar zor karnını doyurmaya çalıştığını iddia edip ?Oyunuzu bize verirseniz Kayseri´yi Milano yapacağız? diye seslendi?

Cumhuriyet Meydanı´nda ilimiz sakinlerine hitap eden Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ekonomi politikaları üzerinden hükümete yüklenip ?16 yıldır yanlış ekonomik tercihler sebebiyle ekonomi kötüleşti şimdi de kurtaramıyorlar? değerlendirmesinde bulunup ?Kayseri´nin yüzde 25´i yoksulluk sırının altında. Kayseri nüfusunun yüzde 25´i yoksulluk sınırının altında zar zor karnını doyuruyor. Biz Kayseri´yi mobilyanın başkenti yapacağız. İtalya´nın Milano´su gibi? ifadesini kullandı?

 ?Bu ülkede 10 milyon işsiz var. Yüzde 36´sı kadın işsiz. Türkiye´yi zamansız sanayisizleştirdiniz. 450 milyar dolar borcumuz var. Arkasından 70 milyar dolara bu milletin yaptığı fabrikaları sattınız. 16 yılda 2 trilyon dolar hepimizin cebinden vergi olarak para topladınız. Bu kadar parayı ne yaptınız? Yandaş müteahhide verdiniz. Türkiye´nin ekonomi tercihini sadece inşaat sektörüne bağladınız? sözleri ile hükümeti eleştirmeye devam eden Akşener ? Şehir Hastanesi yapılmış Kayseri´ye. Buranın patronu yandaş müteahhit. Bu yandaş müteahhide ödenecek paranın garantisini hazine verdi. Dolayısı ile hasta sayısı yetmiyorsa hepinizin cebinden yandaş müteahhidin parası ödenecek? diye konuştu?

Kayseri´de hızlı treni 2 yıl içinde hayata geçireceklerini, Kayseri üniversitelerini bilim merkezi haline getireceklerini vaad eden Akşener Şeker fabrikalarının özelleştirilmesini de eleştirerek 25 Haziran´da bu satışları iptal edeceklerini sözlerine ekledi?

Akşener, konuşmasının ardından İYİ Parti Kayseri Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıtarak mitingi noktaladı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı