AKŞENER İNCESU’DAN SESLENDİ

AKŞENER İNCESU’DAN SESLENDİ

“AKLA KARA BİRBİRİNDEN AYRILACAK”

“Millet Bizi Çağırıyor” sloganı ile yola çıkarak yurdun değişik bölgelerine ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşın sorunlarını dinleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kayseri’ye geldi. Kayseri gezisini İncesu ilçesinden başlatan Akşener medya mensuplarının partide yaşanan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu tartışmasına yönelik ısrarlı sorularına “Mahkeme bir karar verecek, o zaman akla kara birbirinden ayrılacak” şeklinde cevap verdi.

İYİ Genel Başkanı Meral Akşener, “Millet Bizi Çağırıyor” sloganı ile yola çıkarak yurdun değişik bölgelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin bir yenisin de ilimiz sakinleri ile buluştu. Kurmayları ile ilimize gelen Akşener gezisini İncesu’dan başlattı.

İncesu ilçesinde esnafları ziyaret eden Akşener yaptığı değerlendirmede “20 Ocak 2020 tarihinden itibaren Türkiye’de ilçe ilçe geziyorum. Esnaf gezme amacım, oy isteme falan değil. Propaganda yapmıyorum, iktidarı yermiyorum ama bir şey yapıyorum. Unutulmuş esnafı görüyoruz, üzerine perde örtülmüş esnafı dinliyoruz. Sorunlarını Meclise getiriyoruz. Kamuoyuna mal ediyoruz ve o sorunlara dikkat çekiyoruz. O şekilde esnafın görülmesini sağlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Akşener medya mensuplarının İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkındaki açıklamalara ilişkin olarak konun yargıya aksettiğini ve yargı kararı ile akla ile karanın birbirinden ayrılacağını vurgulayıp, vatandaşın asıl meselesinin başka olduğunu iddia ederek şunları kaydetti. “Bu konuyu ne burada ne de Yenifakılı’da bana soran olmadı. Medyanın ilgisini çekiyor ama vatandaşın derdi başka. Netice itibariyle keşke medya ya da sosyal medya üzerinden dertlerimizi paylaşmak yerine, derdimizi anlatmak yerine, yüz yüze konuşmanın daha faydalı olacağını siyasi hayatım boyunca düşünmüşümdür. O yapılamadı, kamuoyuna mal oldu ama vatandaşın derdi ile hiç yan yana gelmiyor. Beni takip ettiniz. Gazeteci böyle bir soru sormaya haklı ama vatandaş bunu sormuyor. Vatandaş oğlunun Türkiye’yi terk etmesinden duyduğu endişeyi ağlayarak söylüyor. Süt hayvanı besiciliği yapan süt üreticisi gözleri dolu dolu 'şunu Mecliste dile getirin' diyor. Dolayısıyla ben bu soruyu cevaplamayı vatandaşlara karşı ayıp hissediyorum. Onun için görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Buğra bey kendisi ile ilgili iddia sahiplerinin ne güzel işte hukuk yoluyla iddialarını ispatlamaları için bir fırsat tanıyor. Bu çok önemli bir şeydir. Şimdi iddia sahipleri gidecekler ellerinde ne var ise belge ve bilgiyi verecekler. Mahkeme bir karar verecek. O zaman akla kara birbirinden belli olacak”

Akşener, bir gazetecinin bu konuyla ilgili bir tasarrufunun olup olmayacağı sorusunu İngilizce olarak "No comment (Yorum yok)" şeklinde espriyle yanıtladı.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener İncesu ilçesinin ardından Develi ve Talas ilçelerini de ziyaret edip şehir merkezine geldi ve Sivas Caddesi’nde esnaf ziyaretlerine devam edip İl Başkanlığını ziyaret ederek Kayseri gezisini noktaladı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı