AKŞENER´E KAYSERİ´DE

AKŞENER´E KAYSERİ´DE

PARALEL DESTEK İDDİASI

MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener´in hafta sonu Kayseri´de yaptığı salon toplantısına Paralel Yapı´ya yakınlığı ile bilinen eski Serhat Dershaneleri adıyla atılan mesajlarda katılım çağrısı yapıldı. Serhat Dershaneleri adıyla gönderilen mesajda, ?Sayın Velimiz, 4 Haziran cumartesi günü saat 20.00´da Meral Akşener Hanımefendi´nin Kadir Has Kapalı Spor Salonu´nda düzenleyeceği programa davetlisiniz? denildi.
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener´in hafta sonu Kadir Has Spor Salonu´nda coşkulu bir kalabalığa hitaben yaptığı konuşmaya ?Paralel´in gölgesinin düştüğü? iddia edildi.
Kendisini destekleyenlerce Boğaz köprü´de karşılandıktan sonra Kadir Has Kongre Merkezi´ne geçerek burada bulunan vatandaşlara hitap eden Akşener´e Kayseri´de Paralel Yapı´ya yakınlığı ile bilinen bazı gruplarında kalabalığın toplanmasına katkı vererek destek olduğu iddia edildi?.
Paralel Yapı´ya yakınlığı ile bilinen ve Kayseri´de yıllardır faaliyet gösteren Serhat Dershaneleri adına toplantının olduğu gün saat 14.26´da gönderilen şöyle bir davet çağrısı yapıldı.
? Değerli velimiz, 4 Haziran cumartesi günü saat 20.00´da Meral Akşener Hanımefendi´nin Kadir has kapalı Spor Salonu´nda düzenleyeceği programa davetlisiniz,?
Bu mesaj üzerine, MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy´da tepki göstererek, Genel Başkan Bahçeli´nin Akşener´i Paralel Yapı´nın desteklediğine dair iddiaları doğruladığını belirterek, toplantı ile ilgili sosyal medyadaki hesabından şöyle bir değerlendirme yaptı.
Biraz önce bir gazeteci arkadaşımız arayıp dünkü "Meral Akşener programı"ile ilgili görüş ve düşüncelerimi sordu.
Kendisine şunu ifade ettim:
"Konuyu çok yönlü olarak demokratik kurultay takvimi göz önüne alınarak katılımcılar ve genel program yapısı açısından değerlendirmek mümkündür. Ancak ben bir konuya dikkat çekmek istiyorum dedim.
Oraya katılan tüm samimi ülkücülere saygımız sonsuzdur lakin,AKP´den son seçimlerde aday adayı olmuş ve kamuoyunca sicili malum olan "Emekli İmam Ali Çamlı"nın Kuran´ı Kerim tilavetini arz etmesini bir ülkücü olarak hazmedemedim,bu durumda çok fazla değerlendirme yapmamın da bir anlamı olmayacağı kanaatindeyim.Partimiz için "Hayırlısı" ne ise o olsun,Cenab´ı Allah bu kutlu hareketi ve şerefli mensuplarını korusun ve yüceltsin"..
Akşener yanlısı,Bahçeli muhalifi MHP´liler ise, bu iddiaların Akşener´in önüne kesmeye yönelik olduğunu belirterek ?Salonu dolduranlar ülkücüydü? dediler.
HABER MERKEZİ



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı