AKSU´DAN BURSASPOR MAÇINA DAVET

AKSU´DAN BURSASPOR MAÇINA DAVET

Kayserispor, Ankara ve Futbol Federasyonu Temsilcisi Mustafa Aksu, Kayserispor´un 21.haftada oynayacağı Bursaspor karşılaşması öncesinde tüm Kayserilileri maça davet etti.

Kayserispor, Ankara ve Futbol Federasyonu Temsilcisi Mustafa Aksu, Kayserispor´un 21.haftada oynayacağı Bursaspor karşılaşması öncesinde tüm Kayserilileri maça davet etti.
Kayserispor´un ikinci yarıdaki çıkışı, futbol otoriteleri tarafından tam not alırken, şehrin yöneticilerin takımın çıkışındaki etkisi de küçümsenmeyecek kadar çok. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in katkıları takımdaki değişimi doğrudan etkiledi.
Başkan Erol Bedir ve yönetimi, İstanbul, Ankara ve yurt dışı temsilcilikleri açarak, takımın hiçbir yerde yalnız kalmaması için çaba gösteriyor. Kayserispor´un Ankara
Temsilciliğini Mustafa Aksu yapıyor. Sarı-kırmızılı ekibi Ankara dışındaki deplasmanlarda da yalnız bırakmayan Aksu, son olarak Galatasaray maçında, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kulüp Başkanı Erol Bedir ile Galatasaray maçını izledi.
Aksu, bu maçın ardından 21.haftada oynanacak olan Bursaspor maçı için taraftara çağrıda bulundu. Üstü üste alınan galibiyetlere dikkat çeken Aksu, ?Önce Fenerbahçe ardından Gençlerbirliği son olarak da Galatasaray´ı mağlup ettik. Şimdi önümüzde Bursaspor maçı var. Alınan galibiyetlerin anlamlanması için bu maçı da kazanmalıyız. Bu maçı kazanmak için taraftarımızın yanımızda olması gerekir. Tüm hemşerilerimizi, cuma günü oynayacağımız Bursaspor maçına davet ediyorum.´ dedi.
Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak