ALACAK VERECEK TARTIŞMASINDA İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ALACAK VERECEK TARTIŞMASINDA İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kayseri’de, alacak verecek meselesinden çıktığı ileri sürülen tartışmada iki kişi av tüfeğiyle vurularak öldürülürken, yakınlarının öldüğünü zanneden vatandaşlar olay yerini karıştırarak polise zorluk çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Yavuzlar Mahallesi Karadeniz Caddesi’nde meydana gelen olayda, G.E., E.Ç. ve T.Ö. ile K.K., N.K. ve G.K. kardeşler arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığı ileri sürüldü. Çıkan tartışma sonrasında G.E.’nin av tüfeği ile ateş etmesiyle G.K.’nın ağır yaralandığı öğrenilirken, açılan ateş sonrasında G.E.’nin de başından vurularak olay yerinde öldüğü bildirildi.
Olayda ağır yaralanan G.K, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Açılan ateş sonrasında yaralanan E.Ç. ve T.Ö. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Cinayet Büro ekiplerinin yaptığı çalışmada K.K. ve N.K. kardeşler de gözaltına alındı.
G.E.’nin hayatını kaybettiği olay yerinde, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin delil toplama çalışmaları sırasında amcalarının hayatını kaybettiğini zanneden 5 kişi polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen şeridi aşarak otomobile yöneldi. Polis ekiplerinin tüm engellemelerine rağmen sakinleşmeyen gurup, yerde ölen kişinin amcaları olmadığını daha sonra fark etti. Hastanede yaralıların olduğunu öğrenen gurup, apar topar olay yerinden uzaklaştı. Gurubun uzaklaşmasından sonra delil toplama çalışmaları kaldığı yerden devam etti. Gece geç saatlere kadar süren delil toplama çalışmaları sonrasında olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.


İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü