ALİ DOĞAN, GAMEZ DÜNYA OYUNLARI´NDA ŞAMPİYON

ALİ DOĞAN, GAMEZ DÜNYA OYUNLARI´NDA ŞAMPİYON

MUAY THAİ´DE ALİ DOĞAN ?DÜNYA ŞAMPİYONU´ OLDU .

Polonya´da devam eden Gamez Dünya Oyunları´nda, ilimizi Muay Thai branşında temsil eden Ali Doğan, Dünya Şampiyonu oldu.

Avrupa ve dünya şampiyonalarının sonuçlarına göre IFMA-Uluslararası Muay Thai Federasyonu tarafından en iyi sporcuların seçilerek katılımı sağlanan ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından 4 yılda bir düzenlenen Dünya Oyunlarına, Muay Thai´den ülkemizi temsilen 3 sporcu katıldı.

20?30 Temmuz 2017 tarihleri arasında Polonya´nın Wroclow kentinde gerçekleştirilen şampiyonada Kayserili sporcumuz Ali Doğan, 81 kiloda altın madalya, Meltem Baş ise 54 kiloda bronz madalya alarak, Dünya Oyunlarında madalya alan ilk sporcu olarak tarihi bir başarı elde ettiler.

Şampiyon olduğu müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Ali Doğan şunları söyledi: ?Dünya şampiyonu olmak çok güzel bir duygu. Mutluyum ve gururluyum. Bu başarıya ulaşabilmek için Türkiye´de gece gündüz çalıştık. Beni destekleyenlere teşekkür ediyorum. Bir sonraki dünya şampiyonasına da en iyi şekilde hazırlanıp, mücadele edeceğim. Diğer arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde mücadele edeceğiz.?

Şampiyon sporcu Ali Doğan´ın başarısından dolayı mutlu olduğunu belirten iş adamı Erdoğan Doğan, sporcunun yeğeni olduğunu ve ülkemiz adına önemli bir başarıya imza atmasının sevincini yaşadıklarını, tüm ekibi başarılarından dolayı kutladığını söyledi. 



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu