ALİ YAVUZ

ALİ YAVUZ

?DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE ZARAR VEREN HER KİŞİYE HADDİNİN BİLDİRİLMESİ LAZIM?

 ?TAVİZLER VEREREK BİR YERE GİDEMEYİZ?
 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili olarak, ?Devletimize, milletimize zarar veren her kişiye haddinin bildirilmesi lazım? dedi.
Son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, ?Son günlerde terör olayları şiddetini iyice arttırmıştır. Çözüm sürecinden almış oldukları taviz ile yapmış oldukları eylem ve söylemlerle Türk milletinin ve şehit yakını ve gazileri fazlasıyla üzmekteydi. Son olarak da Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde sosyalist bir grup basın açıklaması yaparken bombalı eylem yapılarak 32 kişinin öldürülmesi ile başlayan ve Adıyaman´da 1 şehidimiz var, Şanlıurfa´da yatağında uyurken öldürülen 2 şehidimiz var. Yine Diyarbakır´da, İstanbul´da buna benzer birçok şehidimiz gelmeye başladı. Her şehidimizin acısını duydukça acılarımız tazelenmektedir? diye konuştu.
Yavuz ayrıca, ?Biz devletimizden şunu istiyorduk; bu terör örgütü ile müzakere edilmeden yapılacak her türlü çözüme biz şehit aileleri ve gaziler olarak taşın altına elimizi koyacağımızı söyledik. Söylemeye de devam ediyoruz. Çünkü bu terör örgütüne ne kadar taviz verilirse onlar şımararak Türk milletine ve devletimize hakarete varan eylemlerde bulunuyorlar. Sokakta gösteriler yapılarak polisimize, esnafımıza zarar veriyorlar. Maalesef devletimiz bu terör örgütüne karşı hiçbir önlem ve müdahalede bulunmadı. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak devletimize, milletimize zarar veren her kişiye haddinin bildirilmesi lazım. Kısasa kısas olması lazım. Tavizler vererek bu terörü kesinlikle bitiremeyiz. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak bu terör örgütünün yok edilmesi için gereken neyse yapılmasını istiyoruz. Biz diyoruz ki polisimiz ve askerimize kurşun sıkan, molotofkokteyli atan, kurşun sıkanlara kısasa kısas uygulanması lazım? ifadelerini kullandı.
Sözlerini sürdüren Yavuz, ?Biz hava operasyonlarına destek veriyoruz. Bu hava operasyonları yapılırken de karadan temizlik hareketi yapılarak Kandil´e Türk bayrağının dikilmesini istiyoruz. Kandil´i temizlerken de Türkiye içerisinde bunların taşeronluğunu yapan gruplara da müdahale edilmesi lazım. Onların yakalanarak hadlerinin bildirilmesi lazım. Gerekli cezaların verilmesini istiyoruz. Bunlar yapılmadığı sürece bunlarla oturup konuşarak müzakere edilerek kesinlikle terör bitirilemez? dedi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"