ALL ACCOR LIVE LIMITLESS, NOVOTEL´DE TANITILDI

ALL ACCOR LIVE LIMITLESS, NOVOTEL´DE TANITILDI

Dünya devi ACCOR grubunun hayata geçirdiği ?All Accor LıveLımıtless´in tanıtımı Novotel´de tetriplenen kokteyl ile Kayserililere tanıtıldı?

Paris Saint-Germain spor kulübüne de sponsor olan Accor´un ?Sadakat Yaşam Tarzı´ ismini verdiği ve bonus kazanma gayesi üzerine kurulu uygulamasının 6 Kasım 2019 tarihi itibarı ile tüm dünyada uygulamaya geçileceği öğrenildi?

Dünya devi ACCOR grubunun hayata geçirdiği ?All Accor LıveLımıtless´in tanıtımıiçin Novotel Kayseri´de gerçekleştirilen kokteyle KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Erciyes A.Ş Genel müdürü Murat Cahit Cıngı, Kayseri Sarraf ve kuyumcular derneği Başkanı Adnan İncetoprak, Türk Kadınlar Birliği Kayseri şube Başkanı Ayşe Uzunlu, turizmciler ve otel müşterileri iştirak etti.

6 Kasım 2019 tarihinde tüm dünyada hayata geçecek olan All Accor LıveLımıtlesshakkında bilgi veren Novotel Genel müdürü Eray Dursun şöyle konuitu??All Accor LıveLımıtless´in dünya genelinde yaklaşık 100 ülkede 6 bine yakın otelinde geçerli olan bir sadakat programı, bu programın başlangıç noktası kayseridir. 6 Kasım itibarıyla dünya genelinde tanıtımlarımız başlayacak, bu yıl Paris Saint-Germain futbol kulübüyle sponsorluk anlaşması yaptık. Bu uygulamanın misafirlerimize ne katkısı olacağı konusunda da şunları söyleyebiliriz? Öncelikle tamamen ücretsiz bir program. Üye olan herkes %10 dünya genelinde indirim kazanacak, ürüngamı olarak 25 marka ile hizmet veriyoruz. Dünyanın her yerinde bu markaları kullanacaksınız amacımız müşterilerimize limitsiz hizmet sunmak istiyoruz. ?All´ herkesin programı olacak.?

Tanıtım Kokteyli bando ekibi tarafından gerçekleştirilen mini bir konser ile noktalandı?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor