ALMANLARI KISKANDIRAN ŞEHİR

ALMANLARI KISKANDIRAN ŞEHİR

Büyükşehir Belediyesi`nin `Kardeş Şehir` ilişkisi içerisinde bulunduğu Almanya`nın Krefeld kentinden bir heyet, gençlere yönelik çalışmaları incelemek üzere Kayseri`ye geldi. Heyette yer alan ve dört günlük ziyaretleri süresince çeşitli incelemelerde bulu

Almanya`nın Krefeld kentinden gelen heyet bir dizi ziyaret ve incelemelerin ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan ile görüştü. Kayseri Büyükşehir Belediyesinin; gençlerin eğitimi, korunması ve gençlerle alakalı projeleri hakkında bilgiler alan heyette Krefeld Belediyesi Gençlik Daire Başkanı Gerhard Ackerman ve daire başkanlığı yöneticileri yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, gençlerle ilgili hangi alanlarda işbirliği yapılabileceği konusunda görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti. Almanya`da yaşayan Türk gençler konusuna da değinen Durukan, "Almanya`nın Krefeld kentinde yaşayan yaklaşık 20 bin Türk var. Orada yaşayan gençlerimize Kayseri`de ürettiğimiz projelerle nasıl faydalı olabiliriz noktasında görüşmeler gerçekleştirdik" dedi.

Krefeld Heyeti adına konuşan Gerhard Ackerman ise, yaptıkları ziyarette çok farklı bir Türkiye gördüklerini söyledi. Bildiklerinin dışında pozitif bir ülke ile karşılaştıklarını dile getiren Ackerman, "Çalışan ve hedefi olan bir ülkeniz var. Kayseri`de eğitime ve gençliğe çok önem veren bir şehir gördük. Bu intibalarla uluslararası projeler geliştirmeyi düşünüyoruz. Kayseri gerçekten hedefi olan büyük bir şehir. Elindeki bulunan kaynakları gençliğe ve geleceğine yatırıyor. Burada gençliğe yönelik çok faydalı çalışmalar var. Gençlere sunulan çok geniş imkanları kıskandım" diye konuştu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti