ALMANYA TANER YILDIZ´IN SALONUNU DA İPTAL ETTİ

ALMANYA TANER YILDIZ´IN SALONUNU DA İPTAL ETTİ

AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Almanya´da yaşayan Türk vatandaşlarını 16 Nisan´da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız´ın konuşması belediyeler tarafınd

AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Almanya´da yaşayan Türk vatandaşlarını 16 Nisan´da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız´ın konuşması belediyeler tarafından kiralanan salonların iptal edilmesine rağmen gerçekleştirildi.
AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Almanya´da yaşayan Türk vatandaşlarını 16 Nisan´da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak bilgilendirme toplantıları belediyelerin kiralanan salonların iptal edilmesiyle karşılaşmaya devam ediyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi´nin iptal edilen solunun ardından bu gün de eski Enerji Bakanı Taner Yıldız´ın konuşma yapacağı Grosskrotzenburg kasabasındaki salon iptal edildi. AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi Hessen Frankfurt yakınlarındaki Kelsterbach kasabasında alternatif bir salon bulunarak her türle engellemeye rağmen konferans gerçekleşti.
EVET DİYEREK 15 TEMMUZLARI BİTİRELİM
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, ?Konumuzu komşunuzu ülkemizin geleceği için mutlaka sandık başına götürelim.Mutlaka onlarla beraber oy kullanalım ve evet mührüyle beraber Türkiye´nin önünü açmış olalım. 15 Temmuzları bir daha yaşanmaz hale getirelim.? dedi. Türkiye´nin çok önemli bir yol ayrımında olduğuna dikkati çeken Yıldız, ?Biz kurulduğumuzdan bu yana AK Parti olarak hiçbir zaman gerilimin gerekçesi olmadık. Ne komşularımızla, ne dostlarımızla ne de ilişkide bulunduğumuz ülkelerle. Bundan sonra da olmayacağız. Hiçbir zaman tedirgin olmayın ümitsiz olmayın.? diye konuştu.
ALMANYA İLE OLAN SIKINTILAR BİTECEK
Türkiye ile Almanya arasında son aylarda yaşanan gerginliklere de değinen Taner Yıldız. ?Şu anda içinde bulunduğumuz ülkeyle de şeffaflaklıkla beraber biz bunu çözeceğiz bundan yana kaygılanmayın. Taraflar birbirinin hukukuna riayet ettiği sürece ki ben bunun böyle olacağına inanıyorum hiçbir şekilde yaşadığımız sıkıntılar kalmayacaktır, bunlar izole olacaktır. Hiçbir şekilde tedirginlik duymayın. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımız başta olmak üzere, bakanlarımızın, genel başkan yardımcılarımızın ve bu davaya gönül veren bütün kardeşlerimizin bu hassasiyetleri dikkat etiğine bu hassasiyetle beraber bulunduğuna hiçbir şekilde tereddüt etmeyin. İnşallah dışişleri bakanımız da geldiğinde bu konuları mevkidaşıyla enine boyuna görüşecek ve bir çözüme bağlayacak aynen şu anda bizim burada toplandığımız ve birbirimize hemhal olup birbirimizi daha iyi anlamaya çalıştığımız ortamda olduğu gibi.?
65 YILDA 16 AYRI HÜKÜMET KURULDU
?Türkiye´nin Cumhuriyet kurulduğundan bu yana 65 tane hükümetini ömrünün ortalama 16 ay hatta bizim iktidarlarımızı çıktığımızda bu ömrün 12 aya kadar düştüğünü görüyoruz. İçinde bulunduğumuz sektörde nükleer anlaşmaları yaparken 18-19 aylık bir müzakere zamanı gerekiyor. Nasıl olacak da ömrü 12 ay olan bir hükümet buna karar verecek. Ömrü vefa etmediği için bundan önce de karar veremediler. Bu ülkenin idaresine konan güçlü irade ancak başta Sayın Cumhurbaşkanımızın başbakanlık da yaptığı dönemde dahil olmak üzere omurgası yapısı sağlam şekliyle bu günlere geldi. Ve AK Parti Türkiye´de istikrarın en önemli güvencesi oldu. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam edecek.?
Taner Yıldız, FETÖ´ye ilişkin de açıklamalarda bulundu.15 Temmuzla beraber bizim ufkumuzdaki insan ipini değiştirdikleri. İki mümin iki Müslüman tanıştığında biri diğeriyle ilgili suizanda bulunamaz. Birbirine güvenmek durumundadır ama bugün takiyyenin her türlü iftiranın olduğu bir 15 Temmuzla karşılaştık. Bunun aynısını 1960´na Menderes´e uyguladılar. O anki vatandaşımız o mecali kendisinde bulamadı ve Menderes´i aldılar götürdüler. Ama biz kurucu genel başkanımızı Cumhurbaşkanımızı Sayın recep Tayyip Erdoğan´ı vermeyiz ve yedirmeyiz.
BAHÇELİ´NİN BAŞINA TUĞLA DÜŞMEDİ
Bir kısım ülkücü kardeşlerimiz şu soruyu soruyorlar. Sayın Bahçeli´nin başına tuğlamı düştü de bu kararını değiştirdi sorularıyla karşılaştıklarını belirten Yıldız, " Sayın Bahçeli´nin başına tuğla düşmedi ama 15 Temmuz´da Ankara´nın başına sizin verdiğiniz vergilerle uçaklardan bomba düştü" cevabını verdi. Vatandaşlara referandumda oy kullanması yönünde çağrıda bulunarak ?Konumuzu komşunuzu ülkemizin geleceği için mutlaka sandık başına götürelim.Mutlaka onlarla beraber oy kullanalım ve evet mührüyle beraber Türkiye´nin önünü açmış olalım. 15 Temmuzları bir daha yaşanmaz hale getirelim" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı