ALPER´İN HAYALİNİ

ALPER´İN HAYALİNİ

BABASI VE KARDEŞLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ?

10 Temmuz gecesi Argıncık semtindeki bir parkta alkol alan şahısların saldırısı sonucu 21 yaşında hayat veda eden Ahmet Alper Bozdemir´in uzun süredir açmayı hayal ettiği lokantayı babası ve kardeşleri açarak talihiz gencin hayalini gerçekleştirdiler?

10 Temmuz gecesi Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Camikebir Mahallesi 148. Sokak´ta bulunan Ceyhan Parkı´nda alkol alan şahıslarla girdiği tartışmansın kavgaya dönüşmesi sonrası şahıslardan birinin silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 21 yaşındaki Ahmet Alper Özdemir´in hayalini kurduğu lokantayı ölümünün ardından bası ve kardeşleri açtı?

Talas İlçesi Halef Hoca caddesinde açılan ve Alper´in hayal ettiği üzere ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerine hitap etmeyi hedefleyen lokantanın açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Baki Ersoy ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nun yanı sıra talihsi gencin arkadaşları ve yakınları da iştirak etti?

Genç yaşta hayata veda eden talihsiz Alper´in kardeşi Orkun Bozdemir mikrofonlarımıza duygularını dile getirirken onu çok özlediği gözlerinden okunuyordu? ?Bu gün burada, kısa bir süre önce hayata gözlerini yuman abimin hayalini gerçekleştirmek için toplandık. Genç yaşta hayatını kaybeden ağabeyim, annemize, babamıza, biz kardeşlerine çok düşkündü ve arkadaşlarının her zaman yardımına koşan yiğit bir delikanlıydı.Çoğumuz geleceğe dair planlar yapar, hayaller kurar, yeni kararlar veririz ve hayatın bize getireceklerini merakla beklemeye başlarız. Ağabeyimin de hayalleri vardı. Ancak Yaşları 40´a yakın alkollü 2 kişi tarafından öldürülen 21 yaşındaki abim eğer o gün orada hayatını kaybetmeseydi bugün aramızda olup en büyük hayalı olan bu lokantayı açacaktı. Bugün bizim açılışını yapmakta olduğumuz lokantanın tek bir amacı var; oda ağabeyim hayalini gerçekleştirip, anısını yaşatmaktır. Biz bu hayalin gerçekleşmesi için bugün burada küçük bir adım atıyoruz. İnşallah ömrümüz yettiğince onun anısını ve hayalini yaşatacağız. Bugün burada destek veren tüm dostlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.?

HABER: SAMET KARATOPRAK



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor