ALTERNATİF YOL ARAYIŞLARINI SÜRDÜRÜYOR

ALTERNATİF YOL ARAYIŞLARINI SÜRDÜRÜYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak şehir içi ulaşıma büyük önem verdiklerini özellikle imar planında yer alan yolları öncelikle açtıklarını bununla yetinmeyip alternatif yol arayışlarını sürdürerek şehir trafiğini ra

Sivas Caddesi ile Erciyes Üniversitesi’ni birbirine bağlayan ve 2001 yılında hizmete açılan 30 Ağustos Caddesinin Raylı Yol yapımı için kapalı olduğunu ancak bu yola paralel açılan Eşref Bitlis Bulvarı İle Erciyes Üniversitesi yoluna bağlayan 1200 metre uzunluğunda ve 12 metre genişlindeki yolun şu anda yoğun kullanımda olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, açılan alternatif yolun şehrin doğu bölgesi ile üniversite arasında kesintisiz ulaşıma imkan tanıdığını açıkladı….

 

Şehrin doğu bölgesi ile üniversite arasında ulaşımı sağlayan ve bu bölgede oturanlar için Üniversite, Talas ve Erciyes Dağı istikametine en kestirme yol olan 30 Ağustos Bulvarın önemli olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti… “Melikgazi Belediyesi olarak Eşref Bitlis Bulvarı ile Erciyes Üniversitesi kampüs alanını birbirine bağlayan 1200 metre uzunluğunda 12 metre genişliği yeni bir alternatif yol açma çalışmasını Mayıs ayında tamamlamıştık. Bu yol hizmete açıldığı andan itibaren bölgenin büyük bir eksikliğini giderdi. Özellikle Sivas Caddesi ile Erciyes Üniversitesi arasında yapımı devam eden raylı sistem çalışması ile 30 Ağustos Yolunun kısmı kapalı olması bu alternatif yolun önemini bir kez daha kanıtlamış oldu. Bu yol ile bölgede trafik akışı daha etkin, verimli ve güvenli hale gelmiştir. Bu yol 30 Ağustos Bulvarına alternatif yol olarak Sivas caddesinden Eşref Bitlis Bulvarı ve Kayseri park önünden Erciyes Üniversitesine, Talas İlçesine daha kestirme bir yoldan ulaşımı sağlamaktadır”



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”