ALTININ ROTASI NE YÖNDE ?

ALTININ ROTASI NE YÖNDE ?

ÇEYREK ALTIN HAFTAYI KAÇ LİRADAN KAPATTI? ...

Altının ateşinin yükselmesi ve son 15 günde izlediği rota küçük - büyük bütün yatırımcıları yakından ilgilendirir oldu? Ev hanımından , üniversite öğrencisine değin hemen herkes gün içinde çeyrek altının fiyatını merak edip öğrenmek için eyleme geçerken bizde hızlı geçen bir haftanın ardından altının rotasını sizler için takip ettik? İlimizde altının rotasının yakından takip edildiği ?Kazancılar Çarşısı´ na giden haber ekibimiz bakın hangi donelerle döndü?
Çeyrek altın fiyatlarındaki artış devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar oldu? sorusu günden güne merak edilerek çoğalıyor. 14 Ocak Cumartesi günü çeyrek altın ne kadar oldu? Altının gram fiyatı, 22 ayar bilezik ve cumhuriyet altını ne kadar? Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri ve diğer soruların cevabı için Kazancılar Çarşısı´na giden haber ekibimiz son zamanlardaki artışı ile merak konusu olan ´´Çeyrek altın ne kadar? ´´ sorusu ile başlangıç yaptı? 13 Ocak Cuma günü altın fiyatları ile ilgili son gelişmede çeyrek altın fiyatlarının hızlı yükselişini devam ettirdiğini tesbit eden ekibimiz, çeyrek altın alış fiyatı 146,10 iken, satış fiyatı ise 146,18 olduğunu ve Cumartesi gününe de böyle başladığını gözlemledi?
Yine ekibimizin tesbitine göre altının gram fiyatı 150,5 lirada dengelenirken, Kazancılar Çarşısında çeyrek altın 247, Cumhuriyet altını 1.010 liradan satılıyor.
Cumhuriyet altınının 1.000 TL´yi aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığı bu tarihi günde . serbest piyasada altının gram fiyatı, uluslararası piyasada altının onsunun 1.200 doları aşması ve dolar kurunun yükselişinin etkisiyle tarihi zirvesi olan 151,6 lirayı gördü.
Önceki gün yüzde 2,2 artarak yükselişini üst üste 5´inci güne taşıyan gram altın günü 148,2 liradan tamamlamıştı.
Altının gram fiyatı, bugün rekorunu 151,6 lirayı taşımasının ardından saat 10.30 itibarıyla yüzde 1,5 primle 150,5 lirada dengelenirken, Kazancılar Çarşısı´nda çeyrek altın 247, Cumhuriyet altını 1.010 liradan satılıyor.
Altın fiyatlarındaki bu ani yükselişin piyasalarda ciddi durgunluk yaratmasından şikayet eden ilimizi sarraf esnafı , en kısa zamanda makul noktalara gelmesini ve piyasaların hareketlenmesini isterken, alıcı durumundaki vatandaşında gündelik yaşamanın zorunlulukları ile fiyatlardaki anaormal yükseliş arasında sıkışıp kaldığı gözlemleniyor?.
HABER : C.ÜSTEN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları