ALTUN, SIVGIN İLKOKULU´NDA İNCELEME YAPTI

ALTUN, SIVGIN İLKOKULU´NDA İNCELEME YAPTI

ÜSTEN AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Sıvgın mahallesini ziyaret edip, hayırseverler tarafından tadilatı gerçekleştirilen mahalle ilkokulunu inceleyip, bir süre önce yakınlarını kaybeden Üsten ailesine taziye dileklerini iletti.

Mahalle Muhtarı Mustafa Memiş ve belediye teknik ekibi ile mahalle ilkokulunda yapılan çalışmaları inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun "Gönüllülerimiz tarafından okul binamızda yapılan bakım ve tefrişatın ardından bizde Bünyan Belediyesi olarak okul bahçesini düzenliyor yeni bir peyzaj çalışması yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu?

Başkan Altun sözlerinin devamında ?Hayırseverlerimiz ve gönüllü kardeşlerimiz okulumuzun iç tefrişatını yaptı. Öğrencilerin kullanacakları kalem, kağıt ve bütün kırtasiye malzemeleri hepsini hazırladılar. Onlara ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Muhtarımızın isteği üzerine biz de çevre düzenlemesini yapıyoruz. İnşallah burada oyun parkları, kamelyaları ve peyzaj çalışmaları ile güzel bir çevre düzenlemesi gerçekleştireceğiz. Yavrularımız güle güle kullansınlar. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Kurumlarımızla birlikte benzer çalışmalarımız devam edecek" ifadesini kullandı?

Mahalle Muhtarı Mustafa Memiş ve mahalle sakinleri başta hayırseverler olmak üzere Başkan Altun ve emeği geçenlere şükranlarını sundu?

Başkan Altun ayrıca geçtiğimiz Pazar günü eşini kaybeden Emin Üsten ve Üsten ailesine taziye ziyaretinde bulunup acılarını paylaştı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor