AMATÖRLERE BİR YARDIMDA BAKANLIK´TAN

AMATÖRLERE BİR YARDIMDA BAKANLIK´TAN

VALİ KAMÇI ?KAYSERİMİZİN SPOR GELECEĞİ İÇİN?

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Amatör Spor Kulüplere malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Amatör Spor Kulüpleri Malzeme dağıtım töreni Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da gerçekleştirildi. İçinde bulunulan Amatörler Haftası dolayısıyla 69 futbol ve 96 diğer branşlarda olmak üzere toplam 165 kulübe malzemeleri Vali Süleyman Kamçı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Eskici ve ASKF Başkanı Musa Soykarcı´nın katılımları ile verildi.

VALİ KAMÇI ?KAYSERİMİZİN SPOR GELECEĞİ İÇİN?

Tören öncesi konuşan Vali Süleyman Kamçı, spora desteklerinin süreceğini belirterek ?Bakanlığımız sporcuları ve sporu sevenleri desteklemek amacıyla amatör spor kulüplerimize malzeme dağıtımında bulundu. Bizde Kayseri olarak elimizden gelenin en iyisini yaparak spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdüreceğiz. Geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediyemiz de malzeme yardımında bulundu. Bu hafta nedeniyle sporcularımıza malzemelerini dağıtıyoruz. Amatör spora ve sporculara destek olan herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu.

ESKİCİ ?SPOR TESİSLERİMİZ ARTACAK?

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Eskici de konuşma yaparak Kayseri´nin gelecekte sporda daha başarılı olacağını vurgulayarak ?Tesisleşme yönünde elimizden geleni yapıyoruz. Bakanlığımız ve Kayserili spora gönül veren herkes destek için çaba gösteriyor. Daha başarılı bir spor şehri olmak için sporcularımıza malzemelerini veriyoruz ve çalışıyoruz. Spora destek veren herkese teşekkür ederim. Amatör futbol içinde hafta sonu Erkilet Sahalarımızda ilk maçlar oynanacak? dedi.

SOYKARCI ?AMATÖR SPORA DESTEK BÜYÜYOR?

ASKF Başkanı Musa Soykarcı ise konuşmasında Amatör Spor´a destek olanlara teşekkür ederek ?Bakanlığımız öncülüğünde sporcularımıza ve kulüplerimize malzeme dağıtıyoruz. Spora ve sporcuya önem veren destek olan herkese teşekkür ederim. Valimiz ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte Spor İl Müdürümüzün de destekleri ile gelecekte sporun dallarında daha başarılı bir şehir olacağız? açıklamasında bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Kamçı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Eskici ve ASKF Başkanı Soykarcı ile beraberindekiler kulüp temsilcileri ile sporculara malzemelerini dağıttılar.

 Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak