AMPUTE FUTBOL KULÜPLER BİRLİĞİ KURULDU

AMPUTE FUTBOL KULÜPLER BİRLİĞİ KURULDU

BİRLİK İLK TOPLANTISINI KAYSERİ’DE YAPTI

Kuruluşunu tamamlayan Ampute Futbol Kulüpler Birliği, ilk toplantısını yaptı. Faruk Şahin’in başkanlığında toplanan kulüpler birliği ilk toplantısına 25 takım temsilcisi katıldı.

Ampute Futbol Kulüpler Birliği kuruldu. Birlik ilk toplantısını başkan Faruk Şahin’in öncülüğünde Kayseri’de yaptı.

Melikgazi Belediyesi ev sahipliğinde yapılan ilk toplantıya Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Melikgazi Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Bozdağ, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı ve 25 kulüp temsilcisi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kulüpler Birliği Başkanı Faruk Şahin, şöyle dedi: “Kulüpler birliğimizin merkezi Ankaradır. Yönetim kurulumuz, 7 ilden oluşmaktadır. Yönetimde Kayseri, Konya, Ordu, Samsun, Batman, Mersin ve Ankara olmak üzere 7 ilimiz var. Ampute Spor Kulüpleri Birliği’nin amacı, giderek popülaritesi artan, başarıları ile gözdolduran engellilerin ve engelsiz yaşamın hayat geçirilmesinin sonuçlarını son üç yılda gördük. Avrupa şampiyonluğu ve dünya ikinciliği yıldızımızı parlattı. Bizlerde bu işin mutfağı olan kulüpler olarak kulüplerimizin müşterek sorunlarını çözebilmek, kulüplerimizin gelişmesi ve büyümesi için projeler yapabilmek, branşımızı ileriye taşımak istiyoruz.”

Amatör Spor Kulüpleri Federayon Başkanı Musa Soykarcı, şunları kaydetti: “Sporun yıllardır içerisindeyiz. Ampute Futbol Kulüpler Birliği’nin toplantısının Kayseri’de olmasından dolayı çok mutluyum. Kayseri’de çok güzel bir birlikteliğimiz var. Yaptığınız çok kıymetli bir iştir. Bu tarz işleri yapan kişleri kahraman olarak görüyorum.”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise şöyle dedi: “Amatör Kulüpler Birliği toplantısına hoş geldiniz. Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak burada böyle bir toplantıya iştirak etmekten dolayı çok mutluyum. Biz, kurum olarak spor ve sporcunun yanındayız. Engellerin kaldırılması anlamında uzun zamandır mücadele ediyoruz. Burada gördüğüm tablodan dolayı heyecanlandım ve mutlu oldum. Bir spor yöneticisi olarak böyle bir birliğin oluşması beni memnun ediyor. Hemen hepinizi tanıyorum. Bu işler kolay ortaya çıkmıyor. Mücadele sonucu bu oluşumu kurdunuz. Bu toplantının ev sahipliğini yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na da teşekkür ediyorum.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu