AMRABAT AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

AMRABAT AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer gündeminde bulunan Kayserispor’lu oyuncu Nordin Amrabat birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, transfer listesinde üst sıralarda yer alan Nordin Amrabat için Kayserispor'la yeni bir görüşme yaptı. Ocak ayında yapılan görüşmede Kayserispor yönetimi, o dönem için Faslı futbolcuyu satmayı düşünmediğini, ancak sezon sonunda görüşebileceklerini söylemişti. Bunun üzerine Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve transferden sorumlu yöneticiler, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'la bir kez daha görüştü, ancak Kayserispor’un, Ocak ayında yapılan pozitif konuşmaya karşın, olumlu yanıt vermediği açıklandı.

 

Şu anda Fas'ta, milli takım kampında olan Nordin Amrabat ise gelişmeleri yakından takip ediyor. Genç futbolcunun yaşananlardan dolayı son derece tepkili olduğu iddia ediliyor. Amrabat’ın özel bir radyo kanalına, “Yüz kere söyledim, geçen aralık ayında Galatasaray'a gitmek istediğimi. Sonra Ocak ayında Kayserispor yönetimiyle konuştum. Sezon sonunda gitmek istediğimi söyledim. Kabul ettiler. Benim için doğru zamanda, doğru takım Galatasaray" dediği gelen haberler arasında.

 

AMRABAT “BEN KÖLE DEĞİLİM”!

 

Galatasaray'ın yaptığı son teklifi bildiğini kaydeden 25 yaşındaki futbolcu, "Başkanımız önce 'evet teklif gelirse, transferine izin vereceğiz' dedi. Bana söz verdiler. Teknik Direktörümüz Şota her şeyi biliyor. Kendisinin de sözü vardı. Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum. Bunu herkes biliyor. Ancak bana herhangi bir teklif olmadığını söylüyorlar. Gerçeği saklıyorlar. Geçen aralık ta da aynısını yaptılar. Menajerim teklif getirdi.  Ancak Kayserispor yönetimi, bunları hep hasıraltı etti. Kayserispor'dan ayrılmak için elimden geleni yapacağım. Gerekirse FIFA'ya gideceğim. Ben köle değilim. Kayserispor benim transferimle iyi para alacak. Sorun ne anlamıyorum." diye konuştu.

 

Tatile çıkmadan önce Teknik Direktör Şota'yla konuştuğunu dile getiren Amrabat, "Şota, iyi teklif gelirse transferime izin vereceğini söyledi. Süleyman Hurma da aynı şeyi söyledi. Hurma'yı anlamak mümkün değil. Bu çılgınlık. Galatasaray iyi teklif yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Bu adam beni köle sanıyor. Bana köle gibi davranıyor. Kontratım var; ama ayrılmak istiyorum. Gitmek istiyorum. Birileri bana iyi bir teklif yapıyorsa bunu değerlendirmek gerekir. İzin vermeliler." şeklinde konuştuğu iddia edildi. (spor servisi)

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti