AMRABAT AYRILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR!

AMRABAT AYRILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR!

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Kayserispor'un yıldız oyuncusu Amrabat, Galatasaray'a transfer olmak için gün sayıyor. Kayserispor yönetiminin transferine sıcak bakmamasına rağmen Galatasaray'a gitmek istediğini belirten Am

Galatasaray'ın transfer listesinde, ilk sıradaki yerini koruyan Nordin Amrabat'ın, Galatasaray'a transfer olmak için gemileri yaktığı belirtildi. Kayserispor'dan kesin olarak ayrılmak istediğini belirten Amrabat'la ilgili yer alan haberlere göre, Fas asıllı başarılı futbolcu, Kayserispor'dan kesin olarak ayrılma kararı aldı.

 

‘YÖNETİM GİTMESİN’, ‘ŞOTA GİTSİN’ DİYOR!

 

Galatasaray'ın transfer listesinde, ilk sıradaki yerini koruyan Nordin Amrabat'ın, Galatasaray'a transfer olmak için gemileri yaktığı belirtildi. Kayserispor'dan kesin olarak ayrılmak istediğini belirten Amrabat'la ilgili Radyospor'da yer alan habere göre, Fas asıllı başarılı futbolcu, Kayserispor'dan kesin olarak ayrılma kararı aldı. Nordin, takımının Ankaragücü'yle yapacağı maçta karnındaki ağrılar nedeniyle yer almayacak. Son yaşananların ardından Teknik Direktör Şota'yla özel bir görüşme yapan Amrabat ise ayrılmak istediğini net bir biçimde ifade etti. Gürcü teknik adamın ise "Kulüpler masaya oturduğu takdirde ben de seni destekliyorum. Geleceğini istediğin doğrultuda yönlendirmek en doğal hakkın" dediği öğrenildi.

 

Bu arada Amrabat, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemiyor. Ancak Fas asıllı Hollandalı futbolcuya Galatasaray'ın yanı sıra Fulham, Schalke 04 ve Rubin Kazan da talip. Sarı - kırmızılı yetkililerin Amrabat'ın transferi konusunda son ve kesin hamleyi Ankaragücü maçından sonra yapması bekleniyor. (spor servisi)

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti