ANADOLU HARİKALAR DİYARI HAYVANAT BAHÇESİNİ PANDEMİDEN SONRA 10 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

ANADOLU HARİKALAR DİYARI HAYVANAT BAHÇESİNİ PANDEMİDEN SONRA 10 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

HAYVANAT BAHÇESİ SORUMLUSU BACAK: ÖZELLİKLE HAFTA SONLARI YOĞUNLUK YAŞIYORUZ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi Sorumlusu Burhanettin Bacak, 1 Haziran’da normalleşme sürecine girilmesinin ardından vatandaşların hayvanat bahçesine ilgisinin yoğun olduğunu belirterek, “1 Haziran’dan beri hayvanat bahçemizi 10 bin kişi ziyaret etti” dedi.

Girişlerin hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştiğini söyleyen Burhanettin Bacak, “Şu an pandemi sürecinden normalleşme sürecine girmiş bulunmaktayız. 1 Haziran itibariyle de hayvanat bahçemizi ziyaretçilerimizle buluşturduk. Bu kapsamda da maskesiz giriş sağlamıyoruz. Biliyorsunuz ki illerde alınan karar gereği maskesiz sokağa çıkmak yasak. Buralarda da maskesiz gezmek yasak. Bundan dolayı da girişte vatandaşlara maske temin ediyoruz. Dezenfektan stantları kuruldu ve dezenfekte ediliyor gerekli durumlarda. Diğer taraftan da içeride ziyaret sırasında vatandaşların birbirleri ile olan sosyal mesafeye dikkat etmeleri güvenlik görevlileri ve sağlık personelimiz tarafından uyarılıyor. Bu şekilde ziyarete açtık” dedi. Bacak, hafta sonu çocuklarında gelmesiyle yoğunluk yaşandığını söyleyerek, sözlerine şu şekilde devam etti;

“Şu anda ziyaretçi talebinden memnunuz. Vatandaşlarımız da buraları ziyaret etmeyi özlemiş. Taleplerimiz şu anda gayet iyi durumda. 1 Hazirandan beri yaklaşık 10 bin kişi ziyaretçimiz oldu. Özellikle de hafta sonları biliyorsunuz ki hafta içi vatandaşlar genelde çalışıyorlar, hafta sonları da genelde çocuklarıyla birlikte biliyorsunuz çocukların anne ve babalarının yanında dışarı çıkmaları serbest. O konuda da maskelerini taktıkları sürece anne ve babaları ile birlikte çocukları ziyarete kabul ediyoruz. Yoğunluğumuzun sebeplerinden birisi de bu. Hafta sonları genelde yoğun oluyoruz. Vatandaşlara önerimiz de kendi sağlıklarına dikkat etsinler, çevredekilerin sağlıklarına dikkat etsinler ve maske takmayı ihmal etmesinler. Dikkat ettikleri sürece İnşallah bu durumdan sağlıklı bir şekilde çıkacağız.”


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ