ANADOLU´NUN BİLİM MERKEZİ

ANADOLU´NUN BİLİM MERKEZİ

ZİYARETÇİLERLE DOLUP TAŞIYOR ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri ve Kayseri dışından Bilim Merkezi´ni görmek için gelen vatandaşlarla görüştü. Başkan Çelik´in görüştüğü vatandaşlar Bilim Merkezi için teşekkür ettiler ve Kayseri´ye gelince adeta Paris´e gelmiş gibi olduklarını belirttiler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri için önemli bir yatırım olan ve açıldığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören Bilim Merkezi´ni ziyaret etti. Başkan Çelik, şehir içi ve şehir dışından gelen ziyaretçilerle birebir görüştü ve Bilim Merkezi ile ilgili fikirlerini aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bilim Merkezi´nde, Nevşehir´den Kırşehir´e, Kırıkkale´den Niğde´ye kadar Orta Anadolu´nun pek çok ilinden gelen ziyaretçilerle karşılaştı. Kırıkkale´den gelen bir vatandaş "Kayseri´ye gelince Paris´e gelmiş gibi oluyoruz" sözleriyle beğenilerini dile getirdi ve yapılan yatırımlar nedeniyle Başkan Çelik´e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bilim Merkezi´ni çocuklarıyla gezen ailelerle görüşürken çocuklarla da yakından ilgilendi. Başkan Çelik, Bilim Merkezi´ndeki birbirinden ilginç sergi alanlarında cihazları inceleyen çocukları izledi ve onlara çeşitli sorular yöneltti. Çocukların eğlenerek öğrendiklerini bizzat test eden Başkan Çelik, komşu vilayetlerden gelenlerden memleketlerine gittiklerinde Bilim Merkezi´ni anlatmalarını istedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi