ANDA PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

ANDA PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Psikolojik danışmanlık hizmetleri veren ANDA Psikolojik Danışma Merkezi Donat Plaza 3. Kat Numara :11  de ki yeni yerinde  hizmet vermeye başladı.

Abdülkadir Yiğitsoy ve Şerife Aksoy Bolat yönetiminde ilimiz sakinlerine uzun yıllardır hizmet veren ‘ANDA Psikolojik Danışma Merkezi’  taşındığı Donat Plaza 3. Kat Numara :11 de ki yeni adresinde hizmet vermeye başlarken, İlimiz sakinlerinin  psikolojik danışmanlık ve psikolojik tedaviye yönelik bakış açılarını haber ekibimize  değerlendiren  Psikolojik Danışman Yiğitsoy “Aileler genelde bir yangın çıktığında yani bir problem olduğunda bize geliyorlar” ifadesini kullanıp şunları kaydetti “Problem henüz olmadığında da gelinmesi gerekiyor. Çocuklardaki tırnak yeme,  sürekli ağlama gibi davranış problemleri  yada uyku problemleri gözlemlendiğinde gelip oyun terapisti arkadaşlarımızdan yardım aldıklarında bir gelişme görebileceklerini söyleyebilirim.  Çocuklarında daha önce olmayan garip bir davranış sezdiklerinde bizleri arayarak da danışabilirler.  Bizlere ANDA Psikolojik Danışma Merkezi’nin internet sitesi üzerinden, Google üzerinden arama yaparak , telefonla arayarak randevu alabilirler.’’

Uzman Klinik Psikolog Şerife Aksoy Bolat’ta ailelere en önemli tavsiyelerinin çocuklarını çocuklarını dinlemeleri olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu “2 çocuk terapisti meslektaşımız var burada . Abdulkadir bey ile biz genelde yetişkinlerle çalışıyoruz. Ailelere en çok söylediğimiz şey çocuklarını dinlemeleri ve onlara kendilerini ifade etme fırsatı vermeliler. Aileler ‘Benim dediğim olsun yerine , benim çocuğum ne istiyor ihtiyacı ne gibi sorulara öncesinde cevap verebilmelidirler.”



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı