ANKARA BAŞKAN ADAYI ÖZHASEKİ:

ANKARA BAŞKAN ADAYI ÖZHASEKİ:

1 HAFTA İÇİNDE BÜTÜN ADAYLARIMIZI AÇIKLAMIŞ OLURUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, katıldığı televizyon programında "1 hafta içinde biz bütün adaylarımızı açıklamış oluruz diye düşünüyorum" dedi. Özhaseki , Melih Gökçek´le aralarında bir sorun olup olmadığı sorusuna  yönelik ara ara kırgınlığımız olur cevabını verdi.

Mehmet Özhaseki, katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Özhaseki, AK Parti teşkilatına ve milletvekillerine mevcut belediye başkanları hakkında görüşlerinin sorulduğunu belirtti. Özhaseki, "Bu dönem başlattık, müfettiş arkadaşlar gönderdik bütün şehirlere, ilçelere, büyük illere. 12 yardımcı arkadaşım var, eski belediye başkanlarından oluşuyor. Hep beraber çalışıyoruz. Bu arkadaşlarımız 5´er, 8´er kişilik ekipleriyle bir şehre gidiyorlar. Orada il teşkilatına uğruyor selam veriyor diyorlar ki, ´bize müsaade bizim işimize karışmayın´ dışarıya çıkıyor o arkadaşlar. Sokak sokak geziyorlar, esnaflara uğruyorlar, STK´lara uğruyorlar" dedi.

Özhaseki, ´AK Parti bütün belediye başkan adaylarını ne zaman açıklayacak´ yönündeki soruya ise, şöyle cevap verdi: "Zannedersem önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız MYK ve MKYK´daki arkadaşlarımızı görevlendirecek, o şehirlerin tespit ettiğimiz adaylarını gidip açıklayacaklar. Öyle zannediyorum ki; bir hafta içinde biz bütün adaylarımızı açıklamış oluruz diye düşünüyorum. Bir hafta sonra bütün adaylarımızı açıklamış oluruz diye ümit ediyorum" dedi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek´le aralarında bir sorun olup olmadığı sorusuna "Ara ara kırgınlığımız olur, onları da kısa sürede gideririz" yanıtını verdi.

Melih Gökçek´in sosyal medya hesabından Özhaseki´yi desteklediği paylaşımları silmesi "Aralarında bir sıkıntı var" yorumlarını beraberinde getirmişti. Konuk olduğu canlı yayında Gökçek´le ilgili soruya cevap veren Özhaseki, "Melih Bey´la 30 yıldır tanışıyoruz. Arkadaşlığımız var, dostluğumuz var. Ara ara kırgınlığımız olur, onları da kısa sürede gideririz. Melih Gökçek Ankara´da çok iş yaptı. Melih Bey´in yaptıkları inkar edilemez" ifadesini kullandı.

Açıklamasının devamında Gökçek´in diğer siyasilerle yaşadığı polemiklere değinen Özhaseki, "Herkesin bir yoğurt yiyişi var. Melih Bey´in tarzı benden farklı. Ben kendi yaptığım belediye başkanlığı döneminde hiç tweet falan atmadım. sosyal medyayı çok kullanmadım. Kimseyle çekişme içinde de olmadım. Bu benim tarzım" dedi.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti