Anne Özhaseki Hakk´a Yürüdü !

Anne Özhaseki Hakk´a Yürüdü !

Cenaze Cuma Namazı Sonrası Toprağa Verilecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin annesi Şükran Özhaseki, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti? 79 yaşında böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar nedeni ile Hakk´a yürüyen anne Özhaseki´nin cenazesi 23 Haziran Cuma günü son şehir mezarlığındaki aile kabristanında ebediyete uğurlanacak?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin bir süredir Acıbadem Hastanesi´nde böbrek yetmezliği tedavisi gören annesi Şükran Özhaseki hayatını kaybetti. 79 yaşında hayata gözlerini yuman 3 çocuk annesi Şükran Özhaseki´nin ölümü aileyi yasa boğarken, acı haber üzerine bakan Özhaseki´nin Ankara´dan özel uçakla Kayseri´ye geldiği öğrenildi?
Annesine çok düşkün olan Bakan Özhaseki´nin her gün mutlaka annesini arayarak hatırını sorup, sağlık durumu ile ilgili bilgi aldığı vurgulanırken; geçtiğimiz ?Anneler Günü´nde oğlunun ziyareti esnasında medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede oğlunun çok vefalı olduğunun altını çizerek "Mehmet, kardeşleri gibi çok vefalı ve hatırşinastır. Yoğun işleri arasında zaman bulup, sık sık beni ziyarete gelir. Devlete millete, hükümete hizmet ettiği gibi, sıkça da telefonla arayıp, halimi hatırımı sorar Üç oğlumdan da Ahlah razı olsun" demişti.
79 yaşında böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar nedeni ile Hakk´a yürüyen anne Özhaseki´nin cenazesinin 23 Haziran Cuma günü Camii Kebir´de kılınacak olan namazın ardından şehir mezarlığındaki aile kabristanında ebediyete uğurlanacağı bildirildi?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor