ANNE VE OĞLUNUN KATİLİ VİCDANSIZ SÜRÜCÜ

ANNE VE OĞLUNUN KATİLİ VİCDANSIZ SÜRÜCÜ

POLİS TARAFINDAN TESBİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Hürriyet Mahallesi´nde bulunan Hasan Tahsin Bulvarı´nda yaşanan kazada 30 yaşındaki anne ve 5 yaşındaki oğluna çarpıp kaçarak kaçan vicdansız sürücüyü tespit etmek için polis ekipleri çok yönlü araştırma yaparken, olay yerinde hayatını kaybeden anneden sonra, ağır yaralı olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılan oğlu da hayata tutunamayarak yaşamını yitirdi?

Alınan bilgiye göre Hürriyet Mahallesi - Hasan Tahsin Bulvarı´nda gerçekleşen ve hereksi üzüntüye boğan kazada yolun karşısına geçmeye çalışan 3G yaşındaki anne Gonca T. ve oğlu 5 yaşındaki Ebubekir T.´ye plakası öğrenilemeyen araç çarparak kaçtı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan genç anne bulvar üzerinde seyreden 38 UC 968 plakalı otomobilin üzerine düştü. Bu sırada, yola savrulan Gonca T.´ye çarpmamak için sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 06 GA 9226 plakalı otomobil de, refüje çıkarak ağaca çarptı.

Talihsiz anne Gonca T., kaza yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan oğlu Ebubekir T. Olay yerine çağrılan ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen annesi gibi oda kurtarılamayarak yaşama veda etti?

Herkesi yasa boğan kaza sonrası olay yerinden kaçan genç anne ve oğlunun katili vicdansız sürücüyü tesbit ederek yakalamak için polis ekipleri çok yönlü olarak araştırma yaparken, talihsiz anne ve oğlu göz yaşları ile Hakk´ka uğurlandı?



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı