Antalya hazırlıkları tam gaz

Antalya hazırlıkları tam gaz

Süper Lig’in 34.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Antalyaspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Süper Lig’de 34.hafta heyecanı, 22 Nisan Cuma günü oynanacak olan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşması ile başlayacak. 34.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Antalyaspor’a konuk olacak.

Geride kalan haftayı Rizespor beraberliği ile tamamlayan Yukatel Kayserispor, ardından kupada Trabzonspor ile karşılaşmıştı. Temsilcimiz, Trabzonspor karşılaşmasının hemen ardından Antalya maçının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Perşembe günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde yapılan antrenman yoğun tempoya sahne oldu. Pas ve şut çalışması ile başlayan antrenman taktik ağırlıklı maç ile son buldu. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını Cuma günü yapacağı antrenman ile devam edecek. Temsilcimiz, Antalya karşılaşmasını kazanarak alt sıralarla bağlarını tamamen kopartmak istiyor. 34.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 42 puanla 14.sırada yer alırken Antalyaspor ise 50 puanla 8.sırada yer alıyor.

Antalyaspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 24 Nisan Pazar günü Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 20:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı