ANTALYA KAMPINDA SON 2 GÜN

ANTALYA KAMPINDA SON 2 GÜN

Süper Lig’de devre arası kampına 8 Ocak’ta Antalya Belek’te başlayan Kayseri Erciyesspor’da kampın son 2 gününe gelindi. Kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen Antalya kampını değerlendiren teknik direktör Mehmet Özdilek, “Güze

Devre arası kamp çalışmalarına 8 Ocak tarihinde Antalya Belek’te başlayan Kayseri Erciyesspor’da 10 gülük kampın son 2 gününe girildi. 11 Ocak tarihinde kampa katılarak takımla birlikte çalışmalarda bulunan Kayseri Erciyesspor’un yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek, kampı değerlendirerek “Kısa ama güzel bir kamp dönemi geçirdik. Takımla birlikteliği sağladık. Teknik heyet ile futbolcular bol bol vakit geçirip neler beklendiği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Kondisyon ağırlıklı çalışmalarımızı tamamladık ve artık ligi düşünmeye başladık” diye konuştu.

Kampta futbolcuların çalışmalarından son derece memnun olduğunu ifade eden Özdilek, takımı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkartmak için ellerinden geleni sergileyeceklerini belirterek “Kısa bir sürede takımla bütünleşmeyi başardığımızı düşünüyorum. Erciyesspor sezonun ilk yarısında şanssız maçlara imza attı. Dileğimiz ikinci devreye güzel başlamak ve bu şanssızlığı kırıp puan alarak yolumuza devam etmek. Sezonun ikinci yarısından umutluyum. Bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Takım içinde yetenekli ve isim sahibi futbolcular var. Ancak futbol bir takım oyunudur. Takım oyunumuzu en güzel şekilde sergilemek zorundayız” dedi.

Transfer ve lig maçları içinde konuşan Özdilek, kampın birkaç gün daha uzatabileceğini hatırlatarak “Kamp süresince transfer konusunda yönetim kurulu ile istişarelerde bulunduk. En kısa sürede takıma oyuncularımızı kazandıracağız. Fark yaratma adına adımlar atıyoruz. Yönetim kurulumuzda sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Kamp alanında başkanımız başta olmak üzere diğer üyeler her an yanımızda oldular. 17.hafta karşılaşmasının hazırlıklarının bir bölümünü Kayseri’de gerçekleştirmek istiyoruz. Ancak bir taraftan da birkaç gün daha Antalya kampını sürdürmek gibi bir düşüncemiz var. Yönetim kurulumuzla bu konu hakkında da kampın son günü görüşeceğiz. Kayseri’deki hava koşulları ve takımın yeni teknik heyet ile uyumunu düşündüğümüz zaman bu gerekli gibi görünüyor. Yapılacak olan her şey Erciyesspor’un sezonu rahat bir şekilde bitirmesi içindir” açıklamasında bulundu.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti